fbpx
 • SPOT Coaching - Coach voor pubers en jongvolwassene in Harderwijk - Paul Middendorp

Paul Middendorp – SPOT Coaching

Wie is Spotcoach Paul Middendorp uit Harderwijk en wat kan hij voor jou betekenen?

SPOT Coaching - Coach voor pubers en jongvolwassene in Harderwijk - pesten - Burn-out begeleiding - Scheidingscoach - Puber ouderbegeleiding - Ervaringen - Afspraak maken

Even voorstellen.. Paul Middendorp is mijn naam

Actief sinds 2005, specialist in faalangst, burn-out en aanverwante problemen. 

Paul Middendorp (1983) is in 1997 als een van de eerste een website begonnen over dyslexie. Vanuit zijn eigen dyslexie merkte hij dat er behoefte was in een website voor en door mensen met dyslexie. In de jaren die volgde leerde Paul steeds meer over dyslexie in de begeleiding hierin.

Bekijk hier mijn Linkedin profiel.

Wie is Paul

Uit onderzoek is gebleken dat 24% van de mensen in meer of minder maten last heeft van Faalangst.

Zo is hij samen met een NLP Trainer in 2003 begonnen met het geven van workshops over dyslexie met een verandering in je strategie bij Dyslexie. Zijn ervaring als dyslexiespecialist en trainer smaakte naar meer en heeft Paul in 2005 zijn eerste coach opleiding gedaan en begonnen in zijn eigen praktijk als dyslexiecoach.

In de jaren die volgde heeft Paul diverse opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd om hem verder te specialiseren in het vak van coach en trainer.

Tijdens zijn werk als Dyslexiecoach kwam duidelijk naar voren dat naast leerproblemen er ook veel gedragsproblemen een belemmering geven bij de juiste leerprestaties.  Hier kwam zijn interesse in de gedragsproblemen zoals faalangst en overige onzekerheden op school en is zich hierin gaan specialiseren.

Kwaliteit is belangrijk en derhalve is hij in 2018 begonnen met het kwaliteitslabel Therapeutisch Coach™.

Paul volgt nog op regelmatige basis cursussen en opleidingen om zich verder te verdiepen en specialiseren in het vak van Coach.

Faalangst is vaak een symptoom van een dieper liggend probleem. Door zijn brede ervaring, kennis en opleidingen weet hij veel mensen van hun probleem af te helpen. Tevens werkt Paul samen met een netwerk aan andere therapeuten om te zorgen dat de juiste kennis voor handen is om iedereen op een veilige en verantwoorde manier te helpen.

Opleidingen van Paul

Een hele kleine greep uit de opleidingen van Paul:

– Neuro Linguistic Programming Trainer
– Master Coach
– International gecertificeerd Master Practitioner of Neuro Linguistic Programming, NLP
– Time Line Therapy Master
– DISC Facilitator
– IA-NLP Practitioner
– IEMT Practitioner
– Master in Hypnotherapie
– Over de Streep (Challangeday, Living the Change en Be the Change workshops)
– Train de Trainer training ICT (Dyslexiesoftware) en adviseur bij Lexima
– MatriXmethode Coach
– ChromaGen Specialist en trainer

Ervaringen met SPOT Coaching

 • 5 star review  Paul heeft mijn dochter geholpen toen ze enorm veel last had van haar Faalangst. Dit is echt een behoorlijke verandering geweest en ik herken op een positieve manier mijn dochter... Lees verder

  thumb Tamara Koetala
  3/20/2021

  5 star review  Hij heeft mij van mijn buikpijn afgeholpen. Nadat ik bij hem ben geweest nooit meer last van gehad💪

  thumb Axel van Loenen
  12/08/2020
 • 5 star review  Paul benaderd om het contact met mijn puberzoon te verbeteren, hij heeft ons superfijn geholpen elkaar weer te begrijpen. Dank je wel Paul!

  thumb Martine Pijl
  2/11/2020

  5 star review  1e kennismaking was best imponerend, wat een groteman kwam er op ons af. Maar dit gevoel was binnen 2 minuten weg. Wat een fijne coach, geen oeverloze verhalen, maar to-the-point! Met... Lees verder

  thumb Leo Irmaos
  2/11/2020
 • 5 star review  Hele fijne coach, voelt vertrouwd om mee te praten. Diverse methodes geprobeerd, maar dankzij Spot Coaching ben ik echt verder gekomen. Een unieke aanpak die echt werkt. Aanrader!

  thumb Saskia Lauwen
  2/11/2020

  5 star review  Coach Paul is een topcoach, die op een no-nonsense manier de coaching aanpakt. Hij heeft een waanzinnig werkboek bij een burn-out, waarbij je concrete handvatten krijgt om goed mee aan... Lees verder

  thumb Nienke van Maris
  2/11/2020
WhatsApp met mij!
1
Wil je direct persoonlijk contact?
WhatsApp met Spot Coaching
Goedendag!
Meteen direct contact met Paul van SPOT Coaching? Geen probleem! Stuur gewoon een WhatsApp berichtje.