Wie is Spotcoach Paul Middendorp uit Harderwijk en wat kan hij voor jou betekenen?

Actief sinds 2005, specialist in faalangst, burn-out en aanverwante problemen. 

Spotcoach wie is Paul

Paul Middendorp (1983) is in 1997 als een van de eerste een website begonnen over dyslexie. Vanuit zijn eigen dyslexie merkte hij dat er behoefte was in een website voor en door mensen met dyslexie. In de jaren die volgde leerde Paul steeds meer over dyslexie in de begeleiding hierin.

Zo is hij samen met een NLP Trainer in 2003 begonnen met het geven van workshops over dyslexie met een verandering in je strategie bij Dyslexie. Zijn ervaring als dyslexiespecialist en trainer smaakte naar meer en heeft Paul in 2005 zijn eerste coach opleiding gedaan en begonnen in zijn eigen praktijk als dyslexiecoach.

In de jaren die volgde heeft Paul diverse opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd om hem verder te specialiseren in het vak van coach en trainer.

Tijdens zijn werk als Dyslexiecoach kwam duidelijk naar voren dat naast leerproblemen er ook veel gedragsproblemen een belemmering geven bij de juiste leerprestaties.  Hier kwam zijn interesse in de gedragsproblemen zoals faalangst en overige onzekerheden op school en is zich hierin gaan specialiseren.

Kwaliteit is belangrijk en derhalve is hij in 2018 begonnen met het kwaliteitslabel Therapeutisch Coach™.

Paul volgt nog op regelmatige basis cursussen en opleidingen om zich verder te verdiepen en specialiseren in het vak van Coach.

Faalangst is vaak een symptoom van een dieper liggend probleem. Door zijn brede ervaring, kennis en opleidingen weet hij veel mensen van hun probleem af te helpen. Tevens werkt Paul samen met een netwerk aan andere therapeuten om te zorgen dat de juiste kennis voor handen is om iedereen op een veilige en verantwoorde manier te helpen.

Opleidingen van Paul

Een hele kleine greep uit de opleidingen van Paul:

– Neuro Linguistic Programming Trainer
– Master Coach
– International gecertificeerd Master Practitioner of Neuro Linguistic Programming, NLP
– Time Line Therapy Master
– DISC Facilitator
– IA-NLP Practitioner
– IEMT Practitioner
– Master in Hypnotherapie
– Over de Streep (Challangeday, Living the Change en Be the Change workshops)
– Train de Trainer training ICT (Dyslexiesoftware) en adviseur bij Lexima
– MatriXmethode Coach
– ChromaGen Specialist en trainer

Bel mij

Moeder van brugklasleerlinge Annemieke