fbpx
 • SPOT Coaching - Coach voor pubers en jongvolwassene in Harderwijk

Ervaringen met SPOT Coaching

SPOT Coaching Harderwijk…
… helpt jou bij de strubbelingen in je leven

SPOT Coaching - Coach voor pubers en jongvolwassene in Harderwijk - pesten - Burn-out begeleiding - Scheidingscoach - Puber ouderbegeleiding - Ervaringen - Afspraak maken

Lees hieronder enkele ervaringen met SPOT Coaching

SPOT Coaching uit Harderwijk voor werkt sinds 2005 en heeft al vele honderden tevreden cliënten. Hieronder vind je enkele reacties en ervaringen van cliënten!

Of lees je enkele ervaringen in Google reviews
Of op het onafhankelijke Trustoo

Lees de ervaringen over:

Coaching:

Moeder van Jochem:

Graag wil ik je even laten weten dat het erg goed gaat met Jochem, en dat dat in mijn beleving bij jouw coaching is begonnen. Hij heeft inmiddels een MBO opleiding afgerond en dit jaar gestart hij met zijn 2e HBO studie. Hij is gevraagd voor het fast track programma (versneld normaal alleen voor VWO leerlingen). Ook dat heeft hem een boost gegeven en hij is zelfs uitgekozen als klassenvertegenwoordiger! Sociaal heeft hij veel nieuwe vrienden gemaakt en gaat alles aan wat hem leuk lijkt en krijgt het ook voor elkaar…
Met een hartelijke groet van een dankbare moeder


Anneloes 29:

Ik ben 29 jaar en moest wel even wennen aan het idee om hulp te zoeken. Ik hen een super leuke baan maar ik kan slecht tegen veranderingen op mijn werk. En na de vakantie was dit helemaal een ramp! De laatste dagen voor ik weer aan het werk moest was ik niet te genieten en wist niet wat mij te wachten zou staan als ik terug kwam. Ook nieuwe projecten en klussen had ik het altijd erg zwaar. Dankzij de gesprekken met Paul ben ik heel anders tegen situaties gaan aankijken en had ik na de vakantie gewoon weer zin om te gaan werken! Op mijn werk weten ze niet wat ze mee maken en als kers op de taart heb ik deze week promotie gemaakt! En daarom wil ik dat mijn verhaal op de site komt te staan! Dankzij de hulp van Paul ben ik nu zo’n ander mens geworden met een nog toffere baan! Dankjewel!


Sandra 25 jaar:

Het is onvoorstelbaar hoe fijn het praten is met Paul. Ik voelde me tijdens de sessie zo vrij dat het allemaal vanzelf ging en ik zo eindelijk echt heb durven zeggen wat mij dwars zat. Het idee om met een man te praten was wel even wennen maar nu ik er op terug kijk had ik gewild dat ik dit heel veel eerder gedaan had!


Claudia 16 jaar:

“Ik zat niet lekker in mijn vel. Volgens school had ik “faalangst”. En mocht op een faalangst training. In een groep met 5 anderen kregen we veel “tips”. Hier heb ik werkelijk niks aan gehad. Eigenlijk had ik helemaal geen faalangst maar ik vond het wel lekker makkelijk “zie je wel ik doe er wat aan”. Tot ik bij Paul kwam. Helaas prikte hij direct door mijn schild en hebben we aangepakt wat mij echt dwars zat. Gewoon door te praten. Eindelijk heb ik het kunnen afsluiten en kan ik nu verder! Dankjewel Paul”


Floris 12 jaar:

“Ik zat niet lekker in mijn vel, en voelde me rot. Eindelijk snapte iemand me. Nu gaat het een stuk beter met me”


Lisa, 10 jaar:

“Ik kon in de klas niet goed meekomen door mijn dyslexie. Ik maakte zoveel fouten met lezen en mijn klasgenoten pesten me daarmee. Daardoor voelde ik me steeds rotter en had geen zin meer in lezen en schrijven. De juf vond het vervelend en stelde voor om eens naar Spot Coaching te gaan. Dat leek me eerst een stom idee, hoe kon dat helpen bij mijn dyslexie? Maar Paul snapte precies wat er aan de hand was en ik vond het fijn met hem te praten. Hij liet me inzien hoe ik om kon gaan met problemen. Nu voel ik me veel zelfverzekerder en pest mijn klas me ook niet meer.”


Roan 15 jaar:

“Eindelijk mag ik eens mij zelf zijn! Eindelijk eens iemand die de moeite neemt om mij te snappen. Het roer is bij mij nu eindelijk om. Ik was altijd zo’n pestkop op school. Omdat ik me zelf gewoon kut voelde. Ik ben nu zelfs met de kinderen die ik gepest heb in gesprek gegaan en dat heeft me geholpen. Volgend jaar examen en ik heb er gewoon zin in.”


Anne Lotte 21 jaar:

“Mijn dyslexie brak mij echt op. Natuurlijk weet ik dat het niet alleen mijn dyslexie daar de oorzaak van is maar toch. Ik kwam Paul tegen en binnen 5 minuten had hij me al door. Tijdens dit gesprek heb ik hem al meer verteld dan ik in 2,5 jaar tijd aan jeugdzorg heb verteld. Mijn moeder die mee was wist niet wat er gebeurde. Paul nodigde mij uit om naar Harderwijk te komen. Eigenlijk zag ik er tegenop. Ik kon bij Paul niet meer mijn masker ophouden. Toch heb ik het (op aandringen van mijn moeder) gedaan. De eerste paar gesprekken waren heftig. Toen heb ik de knop omgezet en ben ik doorgegaan. Wat anderen in jaren niet is gelukt is Paul gelukt. Ik weet niet hoe hij het gedaan heeft, maar hij heeft het gedaan! Dankjewel!”

Moeder van Anne Lotte:

“Paul had binnen no-time door wat er nog meer speelde bij Anne Lotte. Dit hadden we totaal niet verwacht. Anne Lotte vertrouwde Paul (iets wat nog niemand gelukt was). We zagen er wel op om helemaal naar Harderwijk te rijden maar toch hebben we het 8x gedaan. Wij hebben nu een andere Anne Lotte. Geweldig! Had ik dit maar 10 jaar eerder geweten….. Dankjewel Paul”


Vader van Nina 16 jaar:

“Al flink wat jaar zijn wij aan het tobben met Nina. We zijn bij Jeugdzorg geweest en een ander groot coachings bureau uit Harderwijk. Veel gericht op groepen, en vaste methodes. Nina voelde zich hier nooit begrepen en ze hebben het voor elkaar gekregen om de problemen nog groter te maken. Wij waren er nogal klaar mee. Maar met Nina ging het steeds slechter. Op advies van school zijn wij bij SPOT Coaching terecht gekomen. Eerst hebben we een intake gedaan bij Paul zonder Nina. Paul begreep exact wat er speelde en zonder dat wij het verteld hadden kon hij de pijnpunten aangeven. We hebben besloten om hem een (kleine) kans te geven en zouden 2 sessies doen. Meteen in de eerste sessie was het raak. Paul snapte Nina. Nu zijn we 10 sessies verder en hebben we het afgesloten. Nina gaat eindelijk weer de goede kant op. We hebben onze dochter eindelijk weer terug. Uit de grond van mijn hart adviseer ik elke ouder loop met een boog om die grote instanties heen maar ga naar SPOT Coaching. “


De namen bij deze ervaringen zijn om privacy redenen gefingeerd. Ook kunnen de ervaringen zo zijn aangepast dat deze niet meer zijn te herleiden naar de originele schrijver. Toch zijn deze ervaringen uiteraard waargebeurd en door de betreffende cliënten zelf omschreven.

Relatietherapie

Alwart 42

Helaas liep het niet zo lekker meer tussen mij en mijn partner. Ik merkte dat dit veel tussen ons deed en ik hierdoor soms ook mijn boosheid niet meer in kon houden wat tot flinke escalaties heeft geleid. Dit kon niet meer zo langer en we zijn bij Paul in therapie gegaan. We hebben elkaar opnieuw leren kennen en snappen elkaar nu beter. Ik heb minder moeite om mijn boosheid voor mij te houden en het bespreekbaar te maken voor het mis gaat. Erg fijn.


Imanda 32

Door mijn hoog gevoeligheid (HSP) heb ik soms moeite om mijn gevoelens en gedachtes op de juiste manier te kunnen uiten naar mijn partner. Hij is een stuk directer en heeft meer moeite met mijn gevoelige kant. Het praten tussen ons ging gewoon steeds slechter en gingen beide op ons tenen lopen. Onze verschillen zijn tijdens de sessies steeds meer naar boven gekomen en hebben nu meer begrip voor wie we zijn en waar wij voor staan. Hoe moeilijk ook we hebben ingezien dat wij niet de juiste match zijn. En dat is ook goed.


Marieke (28) en Arend (27)

Ruzie op ruzie, we snappen elkaar gewoon niet terwijl we zielsveel van elkaar houden. Hij doet dingen waar zij het moeilijk mee heeft en zij begrijpt niet wat hij doet. Veel ruzies over onbegrip en elkaar niet begrijpen. Door Paul zijn we weer met elkaar op de goede weg gekomen. We praten weer, snappen elkaar meer en ook in de slaapkamer gaat het weer een heel stuk beter. We zijn echt blij dat we dit moeilijke maar leerzame traject ingegaan zijn.


De namen bij deze ervaringen zijn om privacy redenen gefingeerd. Ook kunnen de ervaringen zo zijn aangepast dat deze niet meer zijn te herleiden naar de originele schrijver. Toch zijn deze ervaringen uiteraard waargebeurd en door de betreffende cliënten zelf omschreven.

Burn-out begeleiding

Mieke, 41 jaar te Harderwijk

Eerst was ik nogal sceptisch, de aanpak klinkt veelbelovend maar mij zomaar even van mijn probleem afhelpen nee dat zou ze toch niet lukken. Op aandringen van de afdeling P&O ben ik toch maar eens naar een kennismakingsgesprek gegaan. Al snel had Paul mijn probleem op tafel en daar schrok ik nogal van. Hierna ben ik gestart met de behandeling en boekte gestaag steeds meer resultaat. De opdrachten waren niet altijd even makkelijk en ik moet bekennen ik heb Paul soms behoorlijk vervloekt. Maar het heeft gewerkt, in totaal ben ik 9x geweest en heb ik het thuisprogramma doorlopen. Ik ben inmiddels weer fulltime aan het werk en voel me beter dan ooit tevoren. Ik moest even over een drempel heen maar ik ben blij dat ik het gedaan heb.


Sander, Manager in de industrie te Ermelo

De werkdruk is de afgelopen tijd bij ons op de zaak toegenomen. Wij als management merkten dat het ziekteverzuim bij ons opliep en merkten dat steeds meer mensen uitvielen met mentale problemen. We hebben ons beleid aangepast en de werkdruk aangepast. Toch zaten we met een 2 tal medewerkers die al langer in de ziektewet zaten en niet uit hun burn-out kwamen. Via een mede ondernemer kwam ik de aanpak van Burnoutweb tegen. Mijn twee medewerkers zijn beiden in behandeling gegaan en al snel knapten ze op en zijn inmiddels beiden weer fulltime aan het werk. Het is wel even wennen voor ons dat ze een stuk assertiever geworden zijn, maar eigenlijk is dat alleen maar goed. Inmiddels heb ik al meerdere relaties doorverwezen en weet dat elke medewerker die nu nog bij ons in een burn-out gaat komen wij direct doorverwijzen naar Burnoutweb.


Lorena, 24 werkzaam in de zorg te Harderwijk

Al vanaf mijn 15e ben ik aan het werk gegaan en vanaf mijn 17e werk ik in de zorg. Ik heb mijn werk eerst gecombineerd met een studie en had zo weinig tijd voor mezelf. De werkdruk is enorm hoog en ik kreeg het werk nooit af. Ik merkte dat ik steeds meer van mijn werk mee naar huis nam waardoor ik thuis enorm aan het piekeren en nadenken was over mijn werk. Ik merkte dat ik steeds vermoeider werd, prikkelbaarder en geïrriteerder. De druppel was voor mij dat ik enorm uitgevallen ben tegen een van mijn cliënten, eigenlijk deed deze niks verkeerd maar het was mij te veel geworden. Ik stortte na dit incident volledig in en ben thuis komen te zitten. Via Google kwam ik bij Burnoutweb in Harderwijk terecht en het sprak mij wel aan. Inmiddels heb ik het traject enkele maanden afgerond en het gaat weer super. Ik ken mijn grenzen en werk weer met plezier.


De namen bij deze ervaringen zijn om privacy redenen gefingeerd. Ook kunnen de ervaringen zo zijn aangepast dat deze niet meer zijn te herleiden naar de originele schrijver. Toch zijn deze ervaringen uiteraard waargebeurd en door de betreffende cliënten zelf omschreven.

Brugklastraining:

Eva, brugklas:

“Hoewel ik het eerst wel leuk vond om naar de middelbare school te gaan, was ik toch ook wel heel erg zenuwachtig. Toen we op de basisschool gingen oefenen voor de musical kreeg ik het steeds moeilijker en wou eigenlijk helemaal niet naar de grote school. Ik kon er niet meer van slapen. Toen ben ik bij Paul gekomen. Ik mocht mijn verhaal vertellen en hij begreep me, en gaf me mijn zin in de middelbare school weer terug. Inmiddels zit ik in de brugklas en het gaat fantastisch! Ik ben heel blij dat Paul me zo goed heeft voorbereid!”


Peter, groep 8:

“Ik vind school stom, de middelbare al helemaal. Door alle veranderingen werd dat alleen maar erger. Bij Paul heb ik geleerd dat school helemaal niet zo stom hoeft te zijn. En eigenlijk lijkt het me nu best leuk om naar de middelbare school te gaan!”


Moeder van brugklasleerlinge Annemieke:

“Mijn dochter zag als een berg op tegen het vervolgonderwijs. In het begin van groep 8 was Annemieke nog een vrolijke meid. Na de Cito-toets veranderde Annemieke heel erg en werd ze steeds stiller. We zijn met haar bij Paul geweest. Hij heeft mijn dochter weer goed op weg geholpen en nu is Annemieke weer vrolijk en keek ze uit naar haar nieuwe school! Uiteindelijk bleek dat ze zo zenuwachtig was omdat ze het niet wist wat haar te wachten stond. Maar ze doet het heel goed, heeft leuke nieuwe vriendinnen en weet haar huiswerk netjes bij te houden. Paul heeft dit geweldig aangepakt! Dankjewel!


De namen bij deze ervaringen zijn om privacy redenen gefingeerd. Ook kunnen de ervaringen zo zijn aangepast dat deze niet meer zijn te herleiden naar de originele schrijver. Toch zijn deze ervaringen uiteraard waargebeurd en door de betreffende cliënten zelf omschreven.

Ervaringen met SPOT Coaching

 • Paul is een betrokken coach die vanuit zijn ervaring flexibel op elke situatie in kan spelen.

  Sandra Witteman Avatar Sandra Witteman
  11 februari 2020

  Paul benaderd om het contact met mijn puberzoon te verbeteren, hij heeft ons superfijn geholpen elkaar weer te begrijpen. Dank je wel Paul!

  Martine Pijl Avatar Martine Pijl
  11 februari 2020
 • Coach Paul is een topcoach, die op een no-nonsense manier de coaching aanpakt. Hij heeft een waanzinnig werkboek bij een burn-out, waarbij je concrete handvatten krijgt om goed mee aan... Lees verder

  Nienke van Maris Avatar Nienke van Maris
  11 februari 2020

  1e kennismaking was best imponerend, wat een groteman kwam er op ons af. Maar dit gevoel was binnen 2 minuten weg. Wat een fijne coach, geen oeverloze verhalen, maar to-the-point! Met... Lees verder

  Leo Irmaos Avatar Leo Irmaos
  11 februari 2020
 • Bij Paul in therapie gegaan omdat onze relatie niet goed meer ging. De gesprekken waren een grote spiegel en niet altijd even makkelijk. We hebben veel inzichten gekregen en uiteindelijk... Lees verder

  Isabelle Lourens Avatar Isabelle Lourens
  12 mei 2021

  Hele fijne coach, voelt vertrouwd om mee te praten. Diverse methodes geprobeerd, maar dankzij Spot Coaching ben ik echt verder gekomen. Een unieke aanpak die echt werkt. Aanrader!

  Saskia Lauwen Avatar Saskia Lauwen
  11 februari 2020
 • Hij heeft mij van mijn buikpijn afgeholpen. Nadat ik bij hem ben geweest nooit meer last van gehad💪

  Axel van Loenen Avatar Axel van Loenen
  8 december 2020

  Paul is enorm positief en kan goed levelen met zijn doelgroep, op die manier weet hij de juiste snaar te raken en vooruitgang te boeken.

  Djordy Toebes Avatar Djordy Toebes
  22 september 2021
 • Paul heeft mijn dochter geholpen toen ze enorm veel last had van haar Faalangst. Dit is echt een behoorlijke verandering geweest en ik herken op een positieve manier mijn dochter... Lees verder

  Tamara Koetala Avatar Tamara Koetala
  20 maart 2021

Icoon-box titel

Klik om hier uw eigen tekst toe te voegen

WhatsApp met mij!
1
Wil je direct persoonlijk contact?
WhatsApp met Spot Coaching
Goedendag!
Meteen direct contact met Paul van SPOT Coaching? Geen probleem! Stuur gewoon een WhatsApp berichtje.