fbpx
 • SPOT Coaching - Coach voor pubers en jongvolwassene in Harderwijk

Ervaringen met SPOT Coaching

Helpt tieners & jong volwassenen met struggelingen in hun leven

SPOT Coaching - Coach voor pubers en jongvolwassene in Harderwijk - pesten - Burn-out begeleiding - Scheidingscoach - Puber ouderbegeleiding - Ervaringen - Afspraak maken

Lees hieronder alle ervaringen

SPOT Coaching uit Harderwijk voor Pubercoaching / Tienercoaching werkt sinds 2005 en heeft al vele tevreden cliënten. Behalve in het filmpje over SPOT Coaching vind je hieronder enkele reacties en ervaringen van cliënten!

Of lees ook alle ervaringen in Google reviews


Coaching:

Moeder van Jochem:

Graag wil ik je even laten weten dat het erg goed gaat met Jochem, en dat dat in mijn beleving bij jouw coaching is begonnen. Hij heeft inmiddels een MBO opleiding afgerond en dit jaar gestart hij met zijn 2e HBO studie. Hij is gevraagd voor het fast track programma (versneld normaal alleen voor VWO leerlingen). Ook dat heeft hem een boost gegeven en hij is zelfs uitgekozen als klassenvertegenwoordiger! Sociaal heeft hij veel nieuwe vrienden gemaakt en gaat alles aan wat hem leuk lijkt en krijgt het ook voor elkaar…
Met een hartelijke groet van een dankbare moeder


Anneloes 29:

Ik ben 29 jaar en moest wel even wennen aan het idee om hulp te zoeken. Ik hen een super leuke baan maar ik kan slecht tegen veranderingen op mijn werk. En na de vakantie was dit helemaal een ramp! De laatste dagen voor ik weer aan het werk moest was ik niet te genieten en wist niet wat mij te wachten zou staan als ik terug kwam. Ook nieuwe projecten en klussen had ik het altijd erg zwaar. Dankzij de gesprekken met Paul ben ik heel anders tegen situaties gaan aankijken en had ik na de vakantie gewoon weer zin om te gaan werken! Op mijn werk weten ze niet wat ze mee maken en als kers op de taart heb ik deze week promotie gemaakt! En daarom wil ik dat mijn verhaal op de site komt te staan! Dankzij de hulp van Paul ben ik nu zo’n ander mens geworden met een nog toffere baan! Dankjewel!


Sandra 25 jaar:

Het is onvoorstelbaar hoe fijn het praten is met Paul. Ik voelde me tijdens de sessie zo vrij dat het allemaal vanzelf ging en ik zo eindelijk echt heb durven zeggen wat mij dwars zat. Het idee om met een man te praten was wel even wennen maar nu ik er op terug kijk had ik gewild dat ik dit heel veel eerder gedaan had!


Claudia 16 jaar:

“Ik zat niet lekker in mijn vel. Volgens school had ik “faalangst”. En mocht op een faalangst training. In een groep met 5 anderen kregen we veel “tips”. Hier heb ik werkelijk niks aan gehad. Eigenlijk had ik helemaal geen faalangst maar ik vond het wel lekker makkelijk “zie je wel ik doe er wat aan”. Tot ik bij Paul kwam. Helaas prikte hij direct door mijn schild en hebben we aangepakt wat mij echt dwars zat. Gewoon door te praten. Eindelijk heb ik het kunnen afsluiten en kan ik nu verder! Dankjewel Paul”


Floris 12 jaar:

“Ik zat niet lekker in mijn vel, en voelde me rot. Eindelijk snapte iemand me. Nu gaat het een stuk beter met me”


Lisa, 10 jaar:

“Ik kon in de klas niet goed meekomen door mijn dyslexie. Ik maakte zoveel fouten met lezen en mijn klasgenoten pesten me daarmee. Daardoor voelde ik me steeds rotter en had geen zin meer in lezen en schrijven. De juf vond het vervelend en stelde voor om eens naar Spot Coaching te gaan. Dat leek me eerst een stom idee, hoe kon dat helpen bij mijn dyslexie? Maar Paul snapte precies wat er aan de hand was en ik vond het fijn met hem te praten. Hij liet me inzien hoe ik om kon gaan met problemen. Nu voel ik me veel zelfverzekerder en pest mijn klas me ook niet meer.”


Roan 15 jaar:

“Eindelijk mag ik eens mij zelf zijn! Eindelijk eens iemand die de moeite neemt om mij te snappen. Het roer is bij mij nu eindelijk om. Ik was altijd zo’n pestkop op school. Omdat ik me zelf gewoon kut voelde. Ik ben nu zelfs met de kinderen die ik gepest heb in gesprek gegaan en dat heeft me geholpen. Volgend jaar examen en ik heb er gewoon zin in.”


Anne Lotte 21 jaar:

“Mijn dyslexie brak mij echt op. Natuurlijk weet ik dat het niet alleen mijn dyslexie daar de oorzaak van is maar toch. Ik kwam Paul tegen en binnen 5 minuten had hij me al door. Tijdens dit gesprek heb ik hem al meer verteld dan ik in 2,5 jaar tijd aan jeugdzorg heb verteld. Mijn moeder die mee was wist niet wat er gebeurde. Paul nodigde mij uit om naar Harderwijk te komen. Eigenlijk zag ik er tegenop. Ik kon bij Paul niet meer mijn masker ophouden. Toch heb ik het (op aandringen van mijn moeder) gedaan. De eerste paar gesprekken waren heftig. Toen heb ik de knop omgezet en ben ik doorgegaan. Wat anderen in jaren niet is gelukt is Paul gelukt. Ik weet niet hoe hij het gedaan heeft, maar hij heeft het gedaan! Dankjewel!”

Moeder van Anne Lotte:

“Paul had binnen no-time door wat er nog meer speelde bij Anne Lotte. Dit hadden we totaal niet verwacht. Anne Lotte vertrouwde Paul (iets wat nog niemand gelukt was). We zagen er wel op om helemaal naar Harderwijk te rijden maar toch hebben we het 8x gedaan. Wij hebben nu een andere Anne Lotte. Geweldig! Had ik dit maar 10 jaar eerder geweten….. Dankjewel Paul”


Vader van Nina 16 jaar:

“Al flink wat jaar zijn wij aan het tobben met Nina. We zijn bij Jeugdzorg geweest en een ander groot coachings bureau uit Harderwijk. Veel gericht op groepen, en vaste methodes. Nina voelde zich hier nooit begrepen en ze hebben het voor elkaar gekregen om de problemen nog groter te maken. Wij waren er nogal klaar mee. Maar met Nina ging het steeds slechter. Op advies van school zijn wij bij SPOT Coaching terecht gekomen. Eerst hebben we een intake gedaan bij Paul zonder Nina. Paul begreep exact wat er speelde en zonder dat wij het verteld hadden kon hij de pijnpunten aangeven. We hebben besloten om hem een (kleine) kans te geven en zouden 2 sessies doen. Meteen in de eerste sessie was het raak. Paul snapte Nina. Nu zijn we 10 sessies verder en hebben we het afgesloten. Nina gaat eindelijk weer de goede kant op. We hebben onze dochter eindelijk weer terug. Uit de grond van mijn hart adviseer ik elke ouder loop met een boog om die grote instanties heen maar ga naar SPOT Coaching. “

Brugklastraining:

Eva, brugklas:

“Hoewel ik het eerst wel leuk vond om naar de middelbare school te gaan, was ik toch ook wel heel erg zenuwachtig. Toen we op de basisschool gingen oefenen voor de musical kreeg ik het steeds moeilijker en wou eigenlijk helemaal niet naar de grote school. Ik kon er niet meer van slapen. Toen ben ik bij Paul gekomen. Ik mocht mijn verhaal vertellen en hij begreep me, en gaf me mijn zin in de middelbare school weer terug. Inmiddels zit ik in de brugklas en het gaat fantastisch! Ik ben heel blij dat Paul me zo goed heeft voorbereid!”


Peter, groep 8:

“Ik vind school stom, de middelbare al helemaal. Door alle veranderingen werd dat alleen maar erger. Bij Paul heb ik geleerd dat school helemaal niet zo stom hoeft te zijn. En eigenlijk lijkt het me nu best leuk om naar de middelbare school te gaan!”


Moeder van brugklasleerlinge Annemieke:

“Mijn dochter zag als een berg op tegen het vervolgonderwijs. In het begin van groep 8 was Annemieke nog een vrolijke meid. Na de Cito-toets veranderde Annemieke heel erg en werd ze steeds stiller. We zijn met haar bij Paul geweest. Hij heeft mijn dochter weer goed op weg geholpen en nu is Annemieke weer vrolijk en keek ze uit naar haar nieuwe school! Uiteindelijk bleek dat ze zo zenuwachtig was omdat ze het niet wist wat haar te wachten stond. Maar ze doet het heel goed, heeft leuke nieuwe vriendinnen en weet haar huiswerk netjes bij te houden. Paul heeft dit geweldig aangepakt! Dankjewel!

Deze ervaringen zijn waargebeurd en door de cliënten zelf omschreven. Om de privacy van de cliënten te garanderen kunnen de namen zijn veranderd en kunnen de verhalen iets minder persoonlijk gemaakt zijn.

Ervaringen met SPOT Coaching

 • 5 star review  Paul heeft mijn dochter geholpen toen ze enorm veel last had van haar Faalangst. Dit is echt een behoorlijke verandering geweest en ik herken op een positieve manier mijn dochter... Lees verder

  thumb Tamara Koetala
  3/20/2021

  5 star review  Hele fijne coach, voelt vertrouwd om mee te praten. Diverse methodes geprobeerd, maar dankzij Spot Coaching ben ik echt verder gekomen. Een unieke aanpak die echt werkt. Aanrader!

  thumb Saskia Lauwen
  2/11/2020
 • 5 star review  1e kennismaking was best imponerend, wat een groteman kwam er op ons af. Maar dit gevoel was binnen 2 minuten weg. Wat een fijne coach, geen oeverloze verhalen, maar to-the-point! Met... Lees verder

  thumb Leo Irmaos
  2/11/2020

  5 star review  Hij heeft mij van mijn buikpijn afgeholpen. Nadat ik bij hem ben geweest nooit meer last van gehad💪

  thumb Axel van Loenen
  12/08/2020
 • 5 star review  Coach Paul is een topcoach, die op een no-nonsense manier de coaching aanpakt. Hij heeft een waanzinnig werkboek bij een burn-out, waarbij je concrete handvatten krijgt om goed mee aan... Lees verder

  thumb Nienke van Maris
  2/11/2020

  5 star review  Paul benaderd om het contact met mijn puberzoon te verbeteren, hij heeft ons superfijn geholpen elkaar weer te begrijpen. Dank je wel Paul!

  thumb Martine Pijl
  2/11/2020

WhatsApp met mij!
1
Wil je direct persoonlijk contact?
WhatsApp met Spot Coaching
Goedendag!
Meteen direct contact met Paul van SPOT Coaching? Geen probleem! Stuur gewoon een WhatsApp berichtje.