fbpx

Relatietherapie na vreemdgaan in Harderwijk

Relatietherapie na vreemdgaan – Achter elk gedrag zit een reden. Ook vreemdgaan.

SPOT Coaching - Coach voor pubers en jongvolwassene in Harderwijk - pesten - Burn-out begeleiding - Scheidingscoach - Puber ouderbegeleiding - Ervaringen - Afspraak maken

Relatietherapie na vreemdgaan in Harderwijk

Relatietherapie na vreemdgaan in Harderwijk die echt het verschil maakt! Bewezen succesvolle aanpak sinds 2005 die jullie nu echt verder helpt.

Tijd om een relatietherapeut uit Harderwijk in te schakelen want………..

 • Jullie communiceren niet meer?
 • Er is veel ruzie
 • Jullie zijn de verbinding met elkaar kwijt
 • Er is weinig tot geen intimiteit en of seks
 • Het lijkt wel alsof jullie allebei een andere taal spreken
 • Er is iemand vreemd gegaan
 • Er heerst constant spanning in huis
 • Je bent niet meer gelukkig met je relatie
 • Je wil dat je relatie een stuk beter gaat worden dan nu het geval is

Een relatie is een werkwoord, wanneer je niet meer werkt aan je relatie gaat het vanzelf verkeerd.

Relatietherapie

Slechts 31% van de relaties overleeft na vreemdgaan. Hoe gaan jullie het doen?

Effectieve relatietherapie na vreemdgaan met een ervaren relatietherapeut in Harderwijk.

Steeds meer stellen zoeken bij SPOT Coaching uit Harderwijk relatietherapie nadat één van de partner is vreemdgegaan.

Maar wat nu? Jij of je partner is vreemdgegaan maar je wil wel samen verder. Dan is het tijd voor gespecialiseerde en professionele hulp.

Vreemdgaan, overspel, ontrouw of een affaire. Het zijn allemaal verschillende woorden om de zelfde aanslag op jullie relatie te benoemen. Weg is het vertrouwen en respect voor elkaar. Hoe we het noemen verschilt maar de impact op de relatie is echter vaak hetzelfde: verwoestend! Maar is het ook onoverkomelijk?

Overspel in jullie relatie? Wat nu?

Eigenlijk is geen enkel stel in staat om zelfstandig om te gaan met deze vervelende situatie en zo hun relatie duurzaam te redden.

Hoe zit dat met jullie? Weten jullie wel hoe hier mee om te gaan? En wat betekent dit nu voor jullie relatie? Blijven jullie nu nog wel samen? Of is dit het einde van wat jullie samen hadden? Al deze vragen maken het waarschijnlijk moeilijker om er samen uit te komen.

Wanneer een stel denkt, hier komen we samen wel uit heeft een (op termijn) verloren relatie. Gegarandeerd. Relatietherapie na vreemdgaan is eigenlijk een must. Zolang de oorzaak van het gedrag niet structureel en blijvend zal worden opgelost keren de problemen terug. Maar niets is zo moeilijk om nu met de billen bloot te gaan en in relatietherapie te gaan.

Wat nu? Wat moeten jullie nu? Want jullie willen wel samen verder. Gesprekken met de sinds 2005 ervaren (relatie)therapeut van SPOT Coaching uit Harderwijk helpen. Echt.

De therapeut

Niets is zo belangrijk als een goed gevoel en klik hebben met de therapeut.

De ervaren relatietherapeut Paul is sinds 2005 actief als coach en in de jaren daarna doorgegroeid tot o.a. Therapeutisch Coach, Relatietherapeut, Seksuoloog, Angst en Trauma therapeut (EMDR), Master Coach en trainer.

Al vele honderden cliënten heeft hij succesvol geholpen en het verschil weten te maken in hun probleem.

Cliënten omschrijven Paul als: vriendelijk, direct, groot, eerlijk en recht door zee. De sessies zijn persoonlijk en prettig maar wel zeker down to earth. Geen zweverige gesprekken maar een fijn prettig goed eerlijk maar soms wel direct gesprek. Paul zegt waar het op staat en bedekt niet alles met loze woorden. Echte vooruitgang en weten waar het op staat. Zijn motto: “samen bereiken wat jij alleen kunt” door samen te kijken waar de verbeteringen liggen kan jij de verbetering maken die jij nodig hebt.

Gebrek aan vertouwen

Eén ding is inmiddels wel zeker… Wat eens een basis van vertrouwen, zekerheid en veiligheid was voor jullie, is nu weg… Wat over is, is een bijna niet te verdragen gevoel van verlorenheid, machteloosheid en verdriet.

Het vertrouwen wat jullie in elkaar hadden is in één klap weggevaagd. De hele basis waarop jullie relatie standhield is in één klap over.

Hulp bij het herstellen van de relatie na vreemdgaan.
Wanneer je dit leest hebben jullie waarschijnlijk al besloten opzoek te gaan naar hulp en te kijken wat nu? Om te beginnen neem geen overhaaste beslissingen!! Deze beslissingen neem je op basis van veel emoties en kunnen verstrekkende gevolgen hebben. Wellicht helemaal niet nodig.

Relatieherstel na overspel is mogelijk!

Het gaat wellicht in tegen je gevoel maar ja er is veel mogelijk!
Ja, ook al is er sprake is geweest van vreemdgaan.
Ja, ook al overheerst nu het gevoel dat het nooit meer goed komt.
Jullie relatie is te redden! Ja, ook na vreemdgaan.
Ja, jullie relatie redden is mogelijk, maar zeker niet gemakkelijk!
Nee, zonder hulp is je relatie zeker niet te redden.

Het is een lange weg die jullie samen zullen moeten gaan bewandelen, terwijl jullie elkaar steunen bij het verwerken van de pijn en het verdriet. Jullie zullen beiden, of je nu pleger bent of bedrogene, stappen moeten zetten om het vertrouwen en het respect in jullie relatie weer te helen en herstellen.

Een zwaar, vaak emotioneel maar heel mooi en waardevol proces wat jullie samen aangaan. Een combinatie van gesprekken samen en individueel.

Heeft het nog zin?

Hoewel een relatie na vreemdgaan in theorie te redden is blijven we realistisch. Zaken die in de weg kunnen staan voor succesvolle relatietherapie na overspel in Harderwijk zijn:
– Houd het overspel aan om welke reden dan ook aan?
– Is er spraken van middelengebruik (drank/drugs)
– Is er huiselijk geweld
– Is de behoefte om anderen te zien groot?
– Is er eigenlijk onvoldoende draagvlak om door te gaan maar doen jullie het voor de kinderen?

En zo veel meer redenen die het traject uitdagender gaan maken. Niks is onmogelijk maar we moeten dit wel bespreekbaar maken en kijken wat is het effect van deze extra uitdagingen?

We beginnen dus altijd met een gratis, vrijblijvend kennismakinggesprek waarin we kijken naar de uitganspunten en doelen. Is het wel zinvol om een traject bij SPOT Coaching uit Harderwijk te starten of toch niet? En bovenal zien jullie het zitten om met de aanpak en werkwijze van SPOT Coaching uit Harderwijk aan de slag te gaan. Het is mooi maar wel pittig en uitdagend.

Een gelukkige en fijne relatie na vreemdgaan is mogelijk als jullie daar beide keihard voor willen werken.

De aanpak van SPOT Coaching heeft zich inmiddels bewezen en al vele stellen weer een gelukkige relatie terug gegeven. Ben jij de volgende?

De Relatietherapie

De oorzaak van het vreemdgaan

Waarom is er sprake van ontrouw en vreemdgaan? Elk gedrag heeft een reden en een oorzaak. Wellicht zijn jullie op seksueel gebied uit elkaar gegroeid of is jullie communicatie erg slecht geworden. Zijn jullie de verbinding samen kwijt en missen jullie de sparkel die jullie altijd wel hadden.

Wat gaan we doen

Relatietherapie na vreemdgaan in Harderwijk is wel een pittig traject. Het is niet zomaar even een paar keer op de bank komen zitten en klaar is het. Wil je een relatie redden moeten jullie beide flink aan de bak. Herstel in vertrouwen opbouwen en bereid zijn het verleden te laten rusten en te gaan kijken naar de toekomst.

Oriënteren

Om te beginnen kijken we altijd naar waar is het misgegaan. Wat waren de beweegredenen van de acties. We kijken dan niet alleen naar het aandeel van de dader maar ook zeker die van het slachtoffer. Waar twee vechten hebben twee schuld. Ook als dat wellicht nu nog niet zo voelt en het is geen vrijbrief om te doen wat er is gebeurd. Maar als we niet de kern van het probleem aanpakken blijft het probleem bestaan. We willen er immers voor nu en altijd vanaf.

We bepalen samen een uitgangspunt en startpunt en kijken zo waar werken we naar toe. Maar bovenal is dit realistisch?

Hoe moet het nu?

Tijdens het proces is er aandacht voor beide partijen. Jullie moeten samen weer leren communiceren en samen dit proces doorlopen. Wat zegt de ander en wat bedoelt deze? Snappen we elkaar en zijn we nog op de juiste manier aan elkaar verbonden.

We kijken niet alleen naar waar is het misgegaan. Maar ook naar welke problemen spelen er nu. Wat is de schade van het overspel en wat gaan we doen om deze te herstellen. We werken er naar toe dat jullie weer fijn samen communiceren en elkaar begrijpen. Belangrijk is om te leren loslaten van het verleden en te kijken en te bouwen naar de toekomst.

Een toekomst samen?

Want we kijken natuurlijk ook naar de toekomst. Hoe voorkomen we dat dit weer gebeurd. Hoe werken we nu om ook in de toekomst een mooie fijne tijd te hebben waarbij vreemdgaan niet meer nodig is.

We hebben niet alleen gesprekken met jullie beide en de therapeut maar ook één op één. Beide partners. Want naast het traject samen heb je ook werk te verrichten aan jezelf. Je wil toch een blijvende en structurele oplossing voor je problemen en niet slechts een pleistertje op de wonden?

Kennismaken

Niks is zo belamgrijk als met een goed gevoel aan de relatietherapie in Harderwijk te beginnen. We beginnen dus altijd met een gratis, vrijblijvend kennismakinggesprek waarin we kijken naar de uitganspunten en doelen. Is het wel zinvol om een traject bij SPOT Coaching uit Harderwijk te starten of toch niet? En bovenal zien jullie het zitten om met de aanpak en werkwijze van SPOT Coaching uit Harderwijk aan de slag te gaan. Het is mooi maar wel pittig en uitdagend.

Een gelukkige en fijne relatie na vreemdgaan is mogelijk als jullie daar beide keihard voor willen werken.

Kennismaken?

Niets is zo belangrijk dan een goede klik met de therapeut. Kom daarom eens geheel vrijblijvend  en kosteloos kennismaken met SPOT Coaching Harderwijk. Vul onderaan deze pagina je gegevens in en ik neem contact met je op voor het maken van een gratis en vrijblijvende kennismakingsafspraak.  Je kan ook direct online in de agenda een afspraak maken. Of bel gewoon even! 0341-721 088

Wachtlijst

SPOT Coaching uit Harderwijk kent geen wachtlijst. We streven er naar het eerste gesprek binnen twee weken in te plannen.

Is de therapie enkel voor vastgelopen relaties?

Zeker niet! Relatietherapie is ook heel goed voor koppels die hun relatie goed willen houden of zelfs nog beter willen maken!

Waar zit Spot Coaching?

Spot Coaching zit in Harderwijk. En is dus uitstekend te bereiken voor iedereen uit Zeewolde, Dronten, Lelystad, Biddinghuizen, Almere, Nunspeet, Nijkerk, Harderwijk, Ermelo, Putten, Amersfoort, Bunschoten Spakenburg, Soest, Leusden, Hovelaken, Barneveld, Hierden,  Baarn, Soesterberg, Zeist

Kosten?

SPOT Coaching doet er alles aan om de hulp voor iedereen beschikbaar te houden. Klik hier om naar de tarievenpagina te gaan.

Duur van de behandelingen

SPOT Coaching wil niet meer sessies inzetten dan strikt noodzakelijk is. Na afloop van elke sessie kijken we of en wanneer een volgend gesprek nodig is. Vaak zit tussen een afspraak 2 tot 3 weken zodat jullie het geleerde ook meteen in de praktijk kunnen brengen. Hoeveel gesprekken er bij jullie probleem nodig zijn kunnen we bespreken in een eerste gesprek.

Ervaring

Paul de relatietherapeut van SPOT Coaching is coach sinds 2005 en inmiddels uitgeroepen tot Senior Master Therapeutisch Coach en heeft inmiddels vele honderden zo niet meer mensen blijvend geholpen. Meer over Paul lees je hier.

Waarom naast coaching ook relatietherapie?

Misschien is het je al opgevallen dat Paul naast Relatietherapeut in Harderwijk ook coach, mediator en trainer is. In zijn praktijk kwam hij steeds meer stellen tegen die wilde gaan scheiden of in relatieproblemen zaten en merkte wat dit deed met de personen en de kinderen. Om hierin het verschil te maken heeft Paul zich verdiept en opgeleid tot zeer ervaren relatietherapeut die echt het verschil maakt.

Ervaringen met SPOT Coaching

 • Paul benaderd om het contact met mijn puberzoon te verbeteren, hij heeft ons superfijn geholpen elkaar weer te begrijpen. Dank je wel Paul!

  Martine Pijl Avatar Martine Pijl
  11 februari 2020

  Paul is een betrokken coach die vanuit zijn ervaring flexibel op elke situatie in kan spelen.

  Sandra Witteman Avatar Sandra Witteman
  11 februari 2020
 • Paul is enorm positief en kan goed levelen met zijn doelgroep, op die manier weet hij de juiste snaar te raken en vooruitgang te boeken.

  Djordy Toebes Avatar Djordy Toebes
  22 september 2021

  Hij heeft mij van mijn buikpijn afgeholpen. Nadat ik bij hem ben geweest nooit meer last van gehad💪

  Axel van Loenen Avatar Axel van Loenen
  8 december 2020
 • Paul heeft mijn dochter geholpen toen ze enorm veel last had van haar Faalangst. Dit is echt een behoorlijke verandering geweest en ik herken op een positieve manier mijn dochter... Lees verder

  Tamara Koetala Avatar Tamara Koetala
  20 maart 2021

  Bij Paul in therapie gegaan omdat onze relatie niet goed meer ging. De gesprekken waren een grote spiegel en niet altijd even makkelijk. We hebben veel inzichten gekregen en uiteindelijk... Lees verder

  Isabelle Lourens Avatar Isabelle Lourens
  12 mei 2021
 • Coach Paul is een topcoach, die op een no-nonsense manier de coaching aanpakt. Hij heeft een waanzinnig werkboek bij een burn-out, waarbij je concrete handvatten krijgt om goed mee aan... Lees verder

  Nienke van Maris Avatar Nienke van Maris
  11 februari 2020

  1e kennismaking was best imponerend, wat een groteman kwam er op ons af. Maar dit gevoel was binnen 2 minuten weg. Wat een fijne coach, geen oeverloze verhalen, maar to-the-point! Met... Lees verder

  Leo Irmaos Avatar Leo Irmaos
  11 februari 2020
 • Hele fijne coach, voelt vertrouwd om mee te praten. Diverse methodes geprobeerd, maar dankzij Spot Coaching ben ik echt verder gekomen. Een unieke aanpak die echt werkt. Aanrader!

  Saskia Lauwen Avatar Saskia Lauwen
  11 februari 2020

Weten dat het goed zit

Hoe weet je nu zeker dat je een ervaren professionele en goede coach gevonden hebt?

SPOT Coaching uit Harderwijk is al sinds 2005 actief als coach, inmiddels uitgeroepen tot Excellent Coach, Master Coach en opgeleid tot o.a. Therapeutisch Coach. Daarnaast wordt Paul door zijn beroepsverenigingen regelmatig gescreend en moet hij voldoen aan een breed scala aan opleidings- en kwaliteitseisen. Meer weten over de coach Paul? Lees hier meer over Paul en zijn opleidingen, verhaal en ervaringen.

Tevreden cliënten vertellen

Op de pagina ervaringen tref je al enkele tevreden cliënten aan. En hieronder lees je de ervaringen via Google.

Trustoo

Ook op het onafhankelijke platform Trustoo worden de werkzaamheden van SPOT Coaching regelmatig beoordeeld. Op basis van echte klantervaringen worden de diensten van SPOT Coaching geëvalueerd.
De werkzaamheden van SPOT Coaching uit Harderwijk vielen zo erg op dat we inmiddels zijn uitgeroepen tot TOP PRO Coach. Top Pro’s leveren consistent geweldige kwaliteit, waardoor ze tot de allerbeste dienstverleners op Trustoo behoren. Hiermee heb je dus één van de beste coaches van Nederland volgens Trustoo!

Ervaring, kennis, kunde en professionaliteit. Zo weet je zeker dat je goed zit bij SPOT Coaching uit Harderwijk.

WhatsApp met mij!
1
Wil je direct persoonlijk contact?
WhatsApp met Spot Coaching
Goedendag!
Meteen direct contact met Paul van SPOT Coaching? Geen probleem! Stuur gewoon een WhatsApp berichtje.