fbpx
 • SPOT Coaching - Coach voor pubers en jongvolwassene in Harderwijk

Puber ouderbegeleiding

“Gezinsbegeleiding en gezinscoaching? SPOT Coaching uit Harderwijk begeleidt de ouders van tieners.”

SPOT Coaching - Coach voor pubers en jongvolwassene in Harderwijk - pesten - Burn-out begeleiding - Scheidingscoach - Puber ouderbegeleiding - Ervaringen - Afspraak maken

Puber ouderbegeleiding

Ouder zijn van een puber is niet altijd even makkelijk!

Niet elke puber is een droom puber. Niet elk contact tussen de ouders en het kind is een contact met alleen maar rozen geur en maneschijn en kan gezinsbegeleiding en gezinscoaching in Harderwijk net de oplossing zijn.

Herkenbaar??

 • Je herkent kind niet meer?
 • Jullie Spreken jullie allebei een andere taal?
 • Je zoekt handvaten hoe om te gaan met Social Media?
 • Hoe moeten we omgaan met het schermgebruik van mijn puber?
 • Hoe motiveer ik mijn puber om weer wat te doen?
 • Hoe krijg ik mijn puber van zijn/haar kamer af?
 • Hoe kan ik mijn kind op zijn/haar verantwoordelijkheden wijzen zonder meteen te straffen?
 • Doe ik het als ouder nog wel goed?
 • Zit je niet meer op één lijn met je puber?
 • Loopt de communicatie thuis lastig?

Kijk dan eens wat SPOT Coaching uit Harderwijk voor jou kan betekenen!

Jullie zitten niet meer op 1 lijn..

Een kloof tussen ouders en kinderen/pubers is niets bijzonders, en zo’n kloof leidt niet zelden tot conflicten. Eigenlijk zijn deze conflicten allemaal gebaseerd op onwetendheid, want: hoe goed ken jij je kind, hoe goed kent je kind jou? Communicatie is het sleutelwoord.

Maar ouderschap komt niet met een pas klare handleiding. Soms kan het voor ouders ook eens heerlijk zijn om te sparren met een professional over de opvoeding van het kind en hoe je problemen kan aanpakken binnen het gezin.

Communicatie is het sleutelwoord.

Gezinsbegeleiding en gezinscoaching in Harderwijk

Samen met SPOT Coaching uit Harderwijk gaan jullie aan de slag om de antwoorden te vinden op de vragen die je hebt. En het leuke is, het antwoord weet je eigenlijk wel maar samen gaan we zorgen dat je deze antwoorden nu ook echt kunt vinden, je ze helder hebt en wat ze voor jou kunnen werken.  De gezinsbegeleiding en gezinscoaching in Harderwijk gebeurt niet in een stijve therapiesetting, maar in ontspannen en gezellige één-op-één gesprekken met één of beide ouders. We gaan aan de slag met de uitdagingen waar jij als ouder voor komt te staan. We gaan kijken wat echt nodig is, gesprekken met de ouders, gesprekken met de ouders en de puber, aparte sessies voor de puber of…… We gaan in de gezinsbegeleiding en gezinscoaching in Harderwijk opzoek naar het beste resultaat en samen gaan we bereiken hoe we dit kunnen bereiken.

SPOT Coaching uit Harderwijk helpt om elkaar weer echt te leren kennen en begrijpen. Mail of bel vandaag nog om een afspraak te maken voor een intakegesprek met gezinsbegeleiding en gezinscoaching in Harderwijk. Ontdek zelf wat een steuntje in de rug kan helpen om jullie onderlinge relatie weer op de rails te krijgen!

Het inschakelen van hulp is echt geen teken van falen! Het inschakelen van hulp of een professionele gesprekspartner is juist een super oplossing! Door je gedachten te delen met een neutrale professional kan je tot inzichten komen die je hiervoor niet wist dat je ze had.

SPOT Coaching uit Harderwijk geeft geen tips uit een boekje of wat je zelf ook wel kon vinden op internet. Nee,   SPOT Coaching uit Harderwijk is sinds 2005 actief en zorgt dat we een op maat gemaakt plan gaan inzetten wat past bij jullie met als doel het oplossen van het probleem!!!

Voor wie?

De Ouder begeleiding van van SPOT Coaching uit Harderwijk richt zich op de ouders van kinderen vanaf 12 jaar.

Hoe lang?

Elke vraag is uniek. De resultaatgerichte aanpak van SPOT Coaching Harderwijk zorgt ervoor dat een traject niet ellenlang hoeft te duren. Al na enkele gesprekken zal de verhouding met uw kind verbeteren.

Waar zit Spot Coaching?

Spot Coaching zit in Harderwijk. En is dus uitstekend te bereiken voor iedereen uit Zeewolde, Dronten, Lelystad, Biddinghuizen, Almere, Nunspeet, Nijkerk, Harderwijk, Ermelo, Putten, Amersfoort, Bunschoten Spakenburg, Soest, Leusden, Hovelaken, Barneveld, Hierden,  Baarn, Soesterberg, Zeist

Kosten?

Klik hier om naar de tarievenpagina te gaan.

Ervaringen met SPOT Coaching

 • Paul heeft mijn dochter geholpen toen ze enorm veel last had van haar Faalangst. Dit is echt een behoorlijke verandering geweest en ik herken op een positieve manier mijn dochter... Lees verder

  Tamara Koetala Avatar Tamara Koetala
  20 maart 2021

  Coach Paul is een topcoach, die op een no-nonsense manier de coaching aanpakt. Hij heeft een waanzinnig werkboek bij een burn-out, waarbij je concrete handvatten krijgt om goed mee aan... Lees verder

  Nienke van Maris Avatar Nienke van Maris
  11 februari 2020
 • Paul is een betrokken coach die vanuit zijn ervaring flexibel op elke situatie in kan spelen.

  Sandra Witteman Avatar Sandra Witteman
  11 februari 2020

  Hij heeft mij van mijn buikpijn afgeholpen. Nadat ik bij hem ben geweest nooit meer last van gehad💪

  Axel van Loenen Avatar Axel van Loenen
  8 december 2020
 • Hele fijne coach, voelt vertrouwd om mee te praten. Diverse methodes geprobeerd, maar dankzij Spot Coaching ben ik echt verder gekomen. Een unieke aanpak die echt werkt. Aanrader!

  Saskia Lauwen Avatar Saskia Lauwen
  11 februari 2020

  Paul is enorm positief en kan goed levelen met zijn doelgroep, op die manier weet hij de juiste snaar te raken en vooruitgang te boeken.

  Djordy Toebes Avatar Djordy Toebes
  22 september 2021
 • Paul benaderd om het contact met mijn puberzoon te verbeteren, hij heeft ons superfijn geholpen elkaar weer te begrijpen. Dank je wel Paul!

  Martine Pijl Avatar Martine Pijl
  11 februari 2020

  1e kennismaking was best imponerend, wat een groteman kwam er op ons af. Maar dit gevoel was binnen 2 minuten weg. Wat een fijne coach, geen oeverloze verhalen, maar to-the-point! Met... Lees verder

  Leo Irmaos Avatar Leo Irmaos
  11 februari 2020
 • Bij Paul in therapie gegaan omdat onze relatie niet goed meer ging. De gesprekken waren een grote spiegel en niet altijd even makkelijk. We hebben veel inzichten gekregen en uiteindelijk... Lees verder

  Isabelle Lourens Avatar Isabelle Lourens
  12 mei 2021
WhatsApp met mij!
1
Wil je direct persoonlijk contact?
WhatsApp met Spot Coaching
Goedendag!
Meteen direct contact met Paul van SPOT Coaching? Geen probleem! Stuur gewoon een WhatsApp berichtje.