Druk in je hoofd?

ADHD of ADD begeleiding bij SPOT Coaching Harderwijk

Gedachten stuiteren door je hoofd. Je bent snel afgeleid, concentreren is een ramp. Elke prikkel is even boeiend. Je wordt er gigantisch druk van: in je hoofd en soms ook in je lijf.

Amersfoort en Harderwijk

Mogelijk is er ADHD is geconstateerd, een aandachtstekortstoornis in combinatie met hyperactiviteit. Als er geen sprake is van hyperactiviteit, heet dat lastige trekje ADD. Veel kinderen met AD(H)D slikken pillen. Waarom? SPOT Coaching Harderwijk laat je zien dat zo’n soms wel lastig trekje geen handicap hoeft te zijn. Je leert je ADHD of ADD te begrijpen en in te zetten als kwaliteit.

Veel kinderen met ADHD of ADD uit de regio Harderwijk hebben meer in hun mars dan ze kunnen laten zien. Plannen en organiseren is lastig, het overzicht ontbreekt. Er is zoveel enthousiasme om leuke dingen te doen dat de net zo belangrijke, maar minder leuke dingen blijven liggen. En al die drukte… ADHD en ADD kan zo een probleem worden: veel kinderen met deze aandachtsstoornis presteren dan ook slecht op school en hebben vaker last van depressie, angststoornissen en slaapproblemen.

SPOT Coaching Harderwijk is voor kinderen met ADHD of ADD een luisterend oor. Tijdens de gesprekken met SPOT Coach Paul Middendorp kun je even helemaal jezelf zijn. We gaan kijken hoe wede gevolgen van jouw AD(H)D een plekje kunnen geven

Heb je slaapproblemen of moeite om op tijd rust te vinden? SPOT Coaching leert je te ontspannen en je hoofd leeg te maken. We sporen negatieve gedachtes op om ze te kunnen benoemen en op te lossen. En dan zijn er nog je drukke buien. Weet je dat het écht mogelijk is om die overtollige energie te gebruiken om juist beter te presteren? Al na een paar sessies zit je duidelijk beter in je vel.

Jouw ADHD en ADD kan invloed hebben op het hele gezin. Daarom praat SPOT Coaching Harderwijk zo nodig ook met je ouders en broers of zusjes. 

Voor wie?

Ben je benieuwd of SPOT Coaching Harderwijk iets voor jou kan betekenen? Maak snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek (waar ook je ouders bij kunnen zijn) gaan we kijken wat SPOT Coaching voor jou kan betekenen en hoe we jouw problemen samen goed en efficiënt aan kunnen pakken.

Hoe lang?

ADHD en ADD zijn geen problemen die we ‘even’ oplossen of wegnemen. SPOT Coaching uit Harderwijk helpt jou je AD(H)D een plekje te geven en te zorgen dat je er zo weinig mogelijk last van hebt in je dagelijks bestaan. Hoeveel gesprekken hiervoor nodig zijn, verschilt per persoon.

Kosten?

Klik hier om naar de tarievenpagina te gaan.

Waar?

Spot Coaching zit in Harderwijk. En is dus uitstekend te bereiken voor iedereen uit Zeewolde, Dronten, Lelystad, Biddinghuizen, Almere, Nunspeet, Nijkerk, Harderwijk, Ermelo, Putten, Amersfoort, Bunschoten Spakenburg, Soest, Leusden, Hovelaken, Barneveld, Hierden,  Baarn, Soesterberg, Zeist

De ADHD en ADD begeleiding van SPOT Coaching is geen vervanging van een doktersbehandeling. Bij twijfel dient u altijd een arts te raadplegen.

Bel mij