fbpx
  • SPOT Coaching - Coach voor pubers en jongvolwassene in Harderwijk

Begeleiding bij ADHD of ADD – SPOT Coaching

SPOT Coaching Harderwijk helpt jou met de strubbelingen rondom ADHD of ADD.

SPOT Coaching - Coach voor pubers en jongvolwassene in Harderwijk - pesten - Burn-out begeleiding - Scheidingscoach - Puber ouderbegeleiding - Ervaringen - Afspraak maken

Begeleiding bij ADHD of ADD in Harderwijk

Gedachten stuiteren door je hoofd. Je bent snel afgeleid, concentreren is een ramp. Elke prikkel is even boeiend. Je wordt er gigantisch druk van: in je hoofd en soms ook in je lijf.

Mogelijk is er ADHD is geconstateerd, een aandachtstekortstoornis in combinatie met hyperactiviteit. Als er geen sprake is van hyperactiviteit, heet dat lastige trekje ADD. Veel kinderen met AD(H)D slikken pillen. Waarom? SPOT Coaching Harderwijk laat je zien dat zo’n soms wel lastig trekje geen handicap hoeft te zijn. Je leert je ADHD of ADD te begrijpen en in te zetten als kwaliteit.

Hoe gaat de begeleiding bij ADHD of ADD?

Veel kinderen met ADHD of ADD uit de regio Harderwijk hebben meer in hun mars dan ze kunnen laten zien. Plannen en organiseren is lastig, het overzicht ontbreekt. Er is zoveel enthousiasme om leuke dingen te doen dat de net zo belangrijke, maar minder leuke dingen blijven liggen. En al die drukte… ADHD en ADD kan zo een probleem worden: veel kinderen met deze aandachtsstoornis presteren dan ook slecht op school en hebben vaker last van depressie, angststoornissen en slaapproblemen.

SPOT Coaching Harderwijk is voor kinderen met ADHD of ADD een luisterend oor. Tijdens de gesprekken met SPOT Coach Paul Middendorp kun je even helemaal jezelf zijn. We gaan kijken hoe wede gevolgen van jouw AD(H)D een plekje kunnen geven.

Plannen en organiseren is lastig, het overzicht ontbreekt.

Hoe kun je ontspannen met ADHD of ADD?

Heb je slaapproblemen of moeite om op tijd rust te vinden? SPOT Coaching leert je te ontspannen en je hoofd leeg te maken. We sporen negatieve gedachtes op om ze te kunnen benoemen en op te lossen. En dan zijn er nog je drukke buien. Weet je dat het écht mogelijk is om die overtollige energie te gebruiken om juist beter te presteren? Al na een paar sessies zit je duidelijk beter in je vel.

Jouw ADHD en ADD kan invloed hebben op het hele gezin. Daarom praat SPOT Coaching Harderwijk zo nodig ook met je ouders en broers of zusjes.

Voor wie?

Ben je benieuwd of SPOT Coaching Harderwijk iets voor jou kan betekenen? Maak snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek (waar ook je ouders bij kunnen zijn) gaan we kijken wat SPOT Coaching voor jou kan betekenen en hoe we jouw problemen samen goed en efficiënt aan kunnen pakken.

Hoe lang?

ADHD en ADD zijn geen problemen die we ‘even’ oplossen of wegnemen. SPOT Coaching uit Harderwijk helpt jou je AD(H)D een plekje te geven en te zorgen dat je er zo weinig mogelijk last van hebt in je dagelijks bestaan. Hoeveel gesprekken hiervoor nodig zijn, verschilt per persoon.

Kosten?

Klik hier om naar de tarievenpagina te gaan.

Waar?

Spot Coaching zit in Harderwijk. En is dus uitstekend te bereiken voor iedereen uit Zeewolde, Dronten, Lelystad, Biddinghuizen, Almere, Nunspeet, Nijkerk, Harderwijk, Ermelo, Putten, Amersfoort, Bunschoten Spakenburg, Soest, Leusden, Hovelaken, Barneveld, Hierden,  Baarn, Soesterberg, Zeist

De ADHD en ADD begeleiding van SPOT Coaching is geen vervanging van een doktersbehandeling. Bij twijfel dient u altijd een arts te raadplegen.

Ervaringen met SPOT Coaching

  • 5 star review  1e kennismaking was best imponerend, wat een groteman kwam er op ons af. Maar dit gevoel was binnen 2 minuten weg. Wat een fijne coach, geen oeverloze verhalen, maar to-the-point! Met... Lees verder

    thumb Leo Irmaos
    11 februari 2020

    5 star review  Coach Paul is een topcoach, die op een no-nonsense manier de coaching aanpakt. Hij heeft een waanzinnig werkboek bij een burn-out, waarbij je concrete handvatten krijgt om goed mee aan... Lees verder

    thumb Nienke van Maris
    11 februari 2020
  • 5 star review  Bij Paul in therapie gegaan omdat onze relatie niet goed meer ging. De gesprekken waren een grote spiegel en niet altijd even makkelijk. We hebben veel inzichten gekregen en uiteindelijk... Lees verder

    thumb Isabelle Lourens
    12 mei 2021

    5 star review  Hele fijne coach, voelt vertrouwd om mee te praten. Diverse methodes geprobeerd, maar dankzij Spot Coaching ben ik echt verder gekomen. Een unieke aanpak die echt werkt. Aanrader!

    thumb Saskia Lauwen
    11 februari 2020
  • 5 star review  Paul heeft mijn dochter geholpen toen ze enorm veel last had van haar Faalangst. Dit is echt een behoorlijke verandering geweest en ik herken op een positieve manier mijn dochter... Lees verder

    thumb Tamara Koetala
    20 maart 2021

    5 star review  Paul benaderd om het contact met mijn puberzoon te verbeteren, hij heeft ons superfijn geholpen elkaar weer te begrijpen. Dank je wel Paul!

    thumb Martine Pijl
    11 februari 2020
  • 5 star review  Hij heeft mij van mijn buikpijn afgeholpen. Nadat ik bij hem ben geweest nooit meer last van gehad💪

    thumb Axel van Loenen
    8 december 2020
WhatsApp met mij!
1
Wil je direct persoonlijk contact?
WhatsApp met Spot Coaching
Goedendag!
Meteen direct contact met Paul van SPOT Coaching? Geen probleem! Stuur gewoon een WhatsApp berichtje.