fbpx
 • SPOT Coaching - Coach voor pubers en jongvolwassene in Harderwijk

Tarieven SPOT Coaching

SPOT Coaching Harderwijk…
… helpt jou bij de strubbelingen in je leven

SPOT Coaching - Coach voor pubers en jongvolwassene in Harderwijk - pesten - Burn-out begeleiding - Scheidingscoach - Puber ouderbegeleiding - Ervaringen - Afspraak maken

SPOT Coaching heeft er voor gekozen om zijn tarieven bewust zo laag mogelijk te houden. De diensten van SPOT Coaching moeten voor iedereen toegankelijk zijn* .

Coaching

intake- / kennismakingsgesprek gratis (max. 30 minuten)
coachingsgesprek individueel € 89 (max. 90 minuten)
gesprekstarief na 90 minuten €35 (per half uur of deel daarvan)

Deze prijs is voor een afspraak in de praktijk van SPOT Coaching Harderwijk. Kosten voor huisbezoeken en bezoeken op afwijkende locaties op aanvraag.

*= Iedereen verdient de begeleiding die hij of zij nodig heeft. Soms kan goede coaching net te duur zijn. SPOT Coaching wil dat iedereen geholpen kan worden en biedt daarom enkele coaching trajecten per jaar met een aangepaste prijsstelling. Vraag hiernaar gerust om de mogelijkheden.

De begeleiding en behandelingen van SPOT Coaching worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Mocht dit problemen geven maak dit dan kenbaar bij het kennismakingsgesprek. We kijken dan samen naar een passende oplossing. SPOT Coaching wil de beste en onafhankelijke zorg bieden aan zijn cliënten en zich niet willen schikken in regels die gesteld zijn in belang van de verzekeringsmaatschappij in plaats van die van de cliënt.

Dyslexie Screening Test (DST)

DST plus aanvullende SPOT Test en verslag € 175

Een consult of test betaal je na afloop contant (pinnen is ook mogelijk). Betalen per factuur is alleen bij e-coaching mogelijk. De genoemde tarieven zijn inclusief btw.

Kun je een keer niet, geen probleem. Zeg dan ten minste 48 uur van tevoren af (weekend en feestdagen niet meegerekend). Dit mag telefonisch, per mail of via een Appje lekker makkelijk.  Wanneer ik niks van je hoor is dat erg jammer aangezien ik wel de tijd voor je gereserveerd heb en op je zit wachten. Daarom moet ik een vergeten afspraak of niet tijdig geannuleerde afspraak wel in rekening brengen logisch toch?

Bij alle sessies en activiteiten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

SPOT Coaching

info@spotcoaching.nl
tel. (0341)721 088 / (06) 51 44 57 99

postadres
Grote Haag 3
3893 CL Zeewolde

Ervaringen met SPOT Coaching

 • 5 star review  Coach Paul is een topcoach, die op een no-nonsense manier de coaching aanpakt. Hij heeft een waanzinnig werkboek bij een burn-out, waarbij je concrete handvatten krijgt om goed mee aan... Lees verder

  thumb Nienke van Maris
  2/11/2020

  5 star review  Hij heeft mij van mijn buikpijn afgeholpen. Nadat ik bij hem ben geweest nooit meer last van gehad💪

  thumb Axel van Loenen
  12/08/2020
 • 5 star review  Paul heeft mijn dochter geholpen toen ze enorm veel last had van haar Faalangst. Dit is echt een behoorlijke verandering geweest en ik herken op een positieve manier mijn dochter... Lees verder

  thumb Tamara Koetala
  3/20/2021

  5 star review  Hele fijne coach, voelt vertrouwd om mee te praten. Diverse methodes geprobeerd, maar dankzij Spot Coaching ben ik echt verder gekomen. Een unieke aanpak die echt werkt. Aanrader!

  thumb Saskia Lauwen
  2/11/2020
 • 5 star review  Paul benaderd om het contact met mijn puberzoon te verbeteren, hij heeft ons superfijn geholpen elkaar weer te begrijpen. Dank je wel Paul!

  thumb Martine Pijl
  2/11/2020

  5 star review  1e kennismaking was best imponerend, wat een groteman kwam er op ons af. Maar dit gevoel was binnen 2 minuten weg. Wat een fijne coach, geen oeverloze verhalen, maar to-the-point! Met... Lees verder

  thumb Leo Irmaos
  2/11/2020
WhatsApp met mij!
1
Wil je direct persoonlijk contact?
WhatsApp met Spot Coaching
Goedendag!
Meteen direct contact met Paul van SPOT Coaching? Geen probleem! Stuur gewoon een WhatsApp berichtje.