fbpx

Relatietherapie  in Harderwijk

Relatietherapie – Als jullie er samen niet meer uitkomen

SPOT Coaching - Coach voor pubers en jongvolwassene in Harderwijk - pesten - Burn-out begeleiding - Scheidingscoach - Puber ouderbegeleiding - Ervaringen - Afspraak maken

Relatietherapie

Nemen jullie ruzies steeds meer toe en lopen jullie gesprekken steeds vast? Of missen jullie de intimiteit die jullie vroeger wel hadden? Twijfelen jullie of samen verdergaan nog wel een optie is?

Met de relatietherapie van SPOT Coaching uit Harderwijk doorbreken jullie oude, vastgeroeste relatiepatronen. Jullie maken ruimte voor begrip en werken aan intimiteit en seksualiteit.

Relatietherapie

Opzoek naar relatietherapie in Harderwijk?

Tijdens de relatietherapie is er o.a aandacht voor:

 • het verbeteren van de communicatie tussen jullie;
 • gezamenlijke emotionele verbinding;
 • meer openheid naar elkaar;
 • interne dialogen;
 • je eigen aandeel in het proces;
 • herstel van vertrouwen in elkaar;
 • begrip voor de ander en voor jezelf.

Is jullie relatie nog te redden?

Door samen met de relatietherapeut in gesprek te gaan onderzoeken jullie samen wat er nu echt nodig is. Jullie relatie koste wat kost redden en of behouden, dat zou niet het absolute uitgangspunt moeten zijn. Met relatietherapie in Harderwijk maken jullie de relatie (nog) krachtiger. Samen of los van elkaar. Bij bijvoorbeeld een scheiding, zodat jullie kinderen niet de dupe zijn.

De Relatietherapie

Jullie hebben relatietherapie in Harderwijk nodig en zijn zo op deze pagina terecht gekomen.

Wellicht is jullie relatie vastgelopen en jullie merken dat dit veel impact heeft op het leven van jullie als partners maar ook van de eventuele kinderen. Een jarenlange investering in jullie relatie en/of het samen hebben van kinderen, kan het voor jullie partners extra uitdagingen geven om de juiste keuzes te maken of om knopen door te hakken.

Stoppen of doorgaan?

De keuze om nu uit elkaar te gaan of te blijven werken aan de relatie is echt niet gemakkelijk te maken. Daarnaast weten veel partners niet hoe ze op een constructieve manier aan hun relatie kunnen werken. Hoe ze de communicatie onderling weer goed kunnen krijgen. Gesprekken met de ervaren relatietherapeut van SPOT Coaching zal dan uitkomst bieden.

het werkt echt

De Relatietherapie van SPOT Coaching uit Harderwijk richt zich niet alleen op het ‘redden’ van jullie relatie. De gesprekken zorgen er ook voor dat er meer inzichten komen in jullie relatie. Ze doorbreken we de vicieuze cirkel waarin veel vastgelopen relaties regelmatig zitten. Welke vastgelopen processen  en problemen hebben jullie in jullie relatie? Samen gaan we deze weer in beweging krijgen.

Dit geeft ‘lucht’ aan jullie relatie wat de kansen echt vergroot dat jullie na het traject samen weer gelukkig verder kunnen.

Hoe werkt het?

Voordat we met de relatietherapie in Harderwijk beginnen, maken we eerst gratis en geheel vrijblijvend kennis. Het is belangrijk dat er een ‘klik’ is. Want het is echt belangrijk dat jullie wensen en twijfels vrij en ontspannen kunnen bespreken. Aan het einde van de intake evalueren we en bepalen we of we met de relatietherapie van start  kunnen gaan.

Tijdens de relatietherapie sessies richten we ons op o.a.:

 • de hulpvraag die jullie hebben;
 • de bestaande patronen doorbreken;
 • de communicatie tussen jullie;
 • de eventuele kinderen;
 • de intimiteit en de genegenheid;
 • de doelen;
 • en alles wat voor jullie de oplossing gaat zijn om samen verder te kunnen.

Door de jarenlange ervaring van SPOT Coaching uit Harderwijk is niets is gek en kunnen we samen alle kanten op. Belangrijk is dat we tot de kern van jullie problemen komen en deze zo samen kunnen en mogen oplossen. Na de intake zijn 5 tot 9 sessies vaak voldoende voor een blijvende verbetering binnen de relatie (een sessie duurt 90 minuten). Het volgen van sessies kan overdag én ’s avonds.

De beproefde aanpak die sinds 2005 heeft bewezen dat het succesvol is.

De Therapeut

Paul Middendorp is sinds 2005 actief als Coach. Inmiddels uitgeroepen tot Excellent coach en Therapeutisch Coach en Trainer.

Mediation:

Paul is naast Therapeutisch Coach en trainer ook Mediator. De afgelopen jaren heb ik in mijn Mediation Praktijk SPOT Mediation uit Harderwijk veel stellen voorbij zien komen die gingen scheiden. Toch kwam er vaak in de gesprekken naar boven dat de relatie nog helemaal niet klaar was maar er eigenlijk veel problemen waren in de onderlinge communicatie. Wat begon als een mediation sessie werd al snel relatietherapie en al menig relatie is zo duurzaam behouden. Doordat Paul beide kanten van de medaille kent kan hij stellen in elk stadium van de relatieproblemen goed helpen. Win win dus!

Samen of alleen?

Relatietherapie doe je samen, toch? Soms zijn er dingen die we niet samen (hoeven te) bespreken. Soms werk je ook aan je eigen doelen. Daarom zijn de gesprekken tijdens de relatietherapie niet altijd samen maar kunnen ze ook individueel zijn. Samen werken we naar een duurzame oplossing voor jullie relatie.

Kennismaken

Kennismaken is bij SPOT Coaching uit Harderwijk geheel gratis en vrijblijvend. Zoals al eerder geschreven op deze pagina is een goede persoonlijke klik en vertrouwen belangrijk. Dat ontdekken wij tijdens het kennismakingsgesprek.

Wanneer zijn de afspraken

De afspraken zijn in overleg dit kan zowel overdag, ‘s avonds of in het weekend zijn zonder meerkosten.

Contact

Weten of Paul ook jullie kan helpen? Neem dan contact op via deze pagina, of stuur een WhatsApp bericht link onderaan de pagina.

Ervaringen met SPOT Coaching

 • 5 star review  Hij heeft mij van mijn buikpijn afgeholpen. Nadat ik bij hem ben geweest nooit meer last van gehad💪

  thumb Axel van Loenen
  12/08/2020

  5 star review  Coach Paul is een topcoach, die op een no-nonsense manier de coaching aanpakt. Hij heeft een waanzinnig werkboek bij een burn-out, waarbij je concrete handvatten krijgt om goed mee aan... Lees verder

  thumb Nienke van Maris
  2/11/2020
 • 5 star review  Paul heeft mijn dochter geholpen toen ze enorm veel last had van haar Faalangst. Dit is echt een behoorlijke verandering geweest en ik herken op een positieve manier mijn dochter... Lees verder

  thumb Tamara Koetala
  3/20/2021

  5 star review  Paul benaderd om het contact met mijn puberzoon te verbeteren, hij heeft ons superfijn geholpen elkaar weer te begrijpen. Dank je wel Paul!

  thumb Martine Pijl
  2/11/2020
 • 5 star review  1e kennismaking was best imponerend, wat een groteman kwam er op ons af. Maar dit gevoel was binnen 2 minuten weg. Wat een fijne coach, geen oeverloze verhalen, maar to-the-point! Met... Lees verder

  thumb Leo Irmaos
  2/11/2020

  5 star review  Hele fijne coach, voelt vertrouwd om mee te praten. Diverse methodes geprobeerd, maar dankzij Spot Coaching ben ik echt verder gekomen. Een unieke aanpak die echt werkt. Aanrader!

  thumb Saskia Lauwen
  2/11/2020
WhatsApp met mij!
1
Wil je direct persoonlijk contact?
WhatsApp met Spot Coaching
Goedendag!
Meteen direct contact met Paul van SPOT Coaching? Geen probleem! Stuur gewoon een WhatsApp berichtje.