fbpx

Relatietherapie  in Harderwijk

Relatietherapie – Als jullie er samen niet meer uitkomen

SPOT Coaching - Coach voor pubers en jongvolwassene in Harderwijk - pesten - Burn-out begeleiding - Scheidingscoach - Puber ouderbegeleiding - Ervaringen - Afspraak maken

Relatietherapie

Nemen jullie ruzies steeds meer toe en lopen jullie gesprekken steeds vast? Of missen jullie de intimiteit die jullie vroeger wel hadden? Twijfelen jullie of samen verdergaan nog wel een optie is?

Met de relatietherapie van SPOT Coaching uit Harderwijk doorbreken jullie oude, vastgeroeste relatiepatronen. Jullie maken ruimte voor begrip en werken aan intimiteit en seksualiteit.

Relatietherapie

Opzoek naar relatietherapie in Harderwijk?

Tijdens de relatietherapie is er o.a aandacht voor:

  • het verbeteren van de communicatie tussen jullie;
  • gezamenlijke emotionele verbinding;
  • meer openheid naar elkaar;
  • interne dialogen;
  • je eigen aandeel in het proces;
  • herstel van vertrouwen in elkaar;
  • begrip voor de ander en voor jezelf.

Is jullie relatie nog te redden?

Door samen met de relatietherapeut in gesprek te gaan onderzoeken jullie samen wat er nu echt nodig is. Jullie relatie koste wat kost redden en of behouden, dat zou niet het absolute uitgangspunt moeten zijn. Met relatietherapie in Harderwijk maken jullie de relatie (nog) krachtiger. Samen of los van elkaar. Bij bijvoorbeeld een scheiding, zodat jullie kinderen niet de dupe zijn.

De Relatietherapie

Jullie hebben relatietherapie in Harderwijk nodig en zijn zo op deze pagina terecht gekomen.

Wellicht is jullie relatie vastgelopen en jullie merken dat dit veel impact heeft op het leven van jullie als partners maar ook van de eventuele kinderen. Een jarenlange investering in jullie relatie en/of het samen hebben van kinderen, kan het voor jullie partners extra uitdagingen geven om de juiste keuzes te maken of om knopen door te hakken.

Stoppen of doorgaan?

De keuze om nu uit elkaar te gaan of te blijven werken aan de relatie is echt niet gemakkelijk te maken. Daarnaast weten veel partners niet hoe ze op een constructieve manier aan hun relatie kunnen werken. Hoe ze de communicatie onderling weer goed kunnen krijgen. Gesprekken met de ervaren relatietherapeut van SPOT Coaching zal dan uitkomst bieden.

het werkt echt

De Relatietherapie van SPOT Coaching uit Harderwijk richt zich niet alleen op het ‘redden’ van jullie relatie. De gesprekken zorgen er ook voor dat er meer inzichten komen in jullie relatie. Ze doorbreken we de vicieuze cirkel waarin veel vastgelopen relaties regelmatig zitten. Welke vastgelopen processen  en problemen hebben jullie in jullie relatie? Samen gaan we deze weer in beweging krijgen.

Dit geeft ‘lucht’ aan jullie relatie wat de kansen echt vergroot dat jullie na het traject samen weer gelukkig verder kunnen.

WhatsApp met mij!
1
Wil je direct persoonlijk contact?
WhatsApp met Spot Coaching
Goedendag!
Meteen direct contact met Paul van SPOT Coaching? Geen probleem! Stuur gewoon een WhatsApp berichtje.