fbpx

Een Burn-out – SPOT Coaching Harderwijk

Oplossing bij een Burn-out in Harderwijk

SPOT Coaching - Coach voor pubers en jongvolwassene in Harderwijk - pesten - Burn-out begeleiding - Scheidingscoach - Puber ouderbegeleiding - Ervaringen - Afspraak maken

Burn-out

Daar zit je dan, met een burn-out. Het gaat gewoon echt niet meer, je emmer is overgelopen, je energie is op en alles is je teveel geworden.  Hoofdpijn, slecht slapen, somber, een algemeen gevoel van niet lekker in je vel zitten. En wat je ook probeert, de klachten lijken er maar niet minder op te worden. Al weken of misschien wel maanden probeer je het maximale uit jezelf te halen maar het enige wat je krijgt is een steeds slechter en slechter gevoel. Je voelt je zo moe, je bent op, je bent kapot, maar je wilt echt niet opgeven. Helaas denkt je lichaam daar toch echt anders over. Hoe je ook blijft strijden en wat je ook probeert te ondernemen, je probleem gaat niet meer weg.

SPOT Coaching uit Harderwijk heeft de oplossing om blijvend van je Burn-out af te komen.

Een Burn-out

Wat ooit begonnen is als een slecht gevoel, wat eerst toegeschreven werd aan stress en oververmoeidheid, het is doorgeslagen naar een burn-out. Help, wat nu?
Hoe ben je eraan gekomen maar vooral de vraag; hoe kom je zo snel mogelijk weer van je burn-out af? Welke stappen moet je nemen om snel weer volledig grip op je eigen leven te krijgen

Een burn-out kan iedereen overkomen. Gelukkig is er nu voor jouw burn-out in Harderwijk een oplossing! Een oplossing waarbij je niet alleen staat, een oplossing waarbij je echt van je probleem afkomt. Niet voor even, maar voorgoed!

Therapeutisch Coach van SPOT Coaching in Harderwijk.

De Therapeutisch Coach™ verbonden aan SPOT Coaching, Paul Middendorp is actief in Harderwijk en is sinds 2005 actief als coach. Inmiddels is hij uitgeroepen tot excellent master coach en heeft vele honderden mensen blijvend van hun problemen afgeholpen. Deze bewezen aanpak die Paul toepast, gaat verder dan de symptomen die we allemaal zien. Het gaat verder dan je wat trucjes aanleren en verder dan een tijdelijke gedragsverandering.

Samen met de Therapeutisch Coach™ ga je op zoek naar de oorzaak van je probleem. Hierbij zet jij je eigen krachten en talenten om in successen, welke je voor nu en altijd steun zullen blijven geven. Een combinatie van een intensief coachingtraject afgewisseld met intensieve opdrachten, welke je thuis uitvoert en die je veel inzichten in jezelf en je gedrag gaan geven.

Kennismaken?

Eens geheel gratis en vrijblijvend kennismaken met SPOT Coaching Harderwijk? Vul onderaan deze pagina je gegevens in en ik neem contact met je op voor het maken van een gratis en vrijblijvende kennismakingsafspraak in Harderwijk.
Je kan ook direct online in de agenda een afspraak maken. Of bel gewoon even! 0341-721 088

Wachtlijst

SPOT Coaching uit Harderwijk kent geen wachtlijst. We streven er naar het eerste gesprek binnen één week in te plannen.

Bij mij is de diagnose Burn-out niet officieel vastgesteld.

Kan SPOT Coaching mij ook ondersteuning bij mijn faalangst geven?
Jazeker. Ook als het niet officieel is vastgesteld, kun je met de SPOT coachingsmethode ondersteuning krijgen bij je Faalangst.

Voor wie?

De hulp van SPOT Coaching uit Harderwijk is er voor iedereen vanaf 12 jaar. Gekscherend zeggen we dus voor iedereen tussen de 12 en de 99 jaar!

Waar zit SPOT Coaching?

De praktijk van SPOT Coaching zit in Harderwijk. En is dus uitstekend te bereiken voor iedereen uit Zeewolde, Dronten, Lelystad, Biddinghuizen, Almere, Nunspeet, Nijkerk, Harderwijk, Ermelo, Putten, Amersfoort, Bunschoten Spakenburg, Soest, Leusden, Hovelaken, Barneveld, Hierden,  Baarn, Soesterberg, Zeist

Kosten?

SPOT Coaching doet er alles aan om de hulp voor iedereen beschikbaar te hebben. Klik hier om naar de tarievenpagina te gaan.

Weten dat het goed zit

Hoe weet je nu zeker dat je een ervaren professionele en goede coach gevonden hebt?

SPOT Coaching uit Harderwijk is al sinds 2005 actief als coach, inmiddels uitgeroepen tot Excellent Coach, Master Coach en opgeleid tot o.a. Therapeutisch Coach. Daarnaast wordt Paul door zijn beroepsverenigingen regelmatig gescreend en moet hij voldoen aan een breed scala aan opleidings- en kwaliteitseisen. Meer weten over de coach Paul? Lees hier meer over Paul en zijn opleidingen, verhaal en ervaringen.

Tevreden cliënten vertellen

Op de pagina ervaringen tref je al enkele tevreden cliënten aan. En hieronder lees je de ervaringen via Google.

Trustoo

Ook op het onafhankelijke platform Trustoo worden de werkzaamheden van SPOT Coaching regelmatig beoordeeld. Op basis van echte klantervaringen worden de diensten van SPOT Coaching geëvalueerd.
De werkzaamheden van SPOT Coaching uit Harderwijk vielen zo erg op dat we inmiddels zijn uitgeroepen tot TOP PRO Coach. Top Pro’s leveren consistent geweldige kwaliteit, waardoor ze tot de allerbeste dienstverleners op Trustoo behoren. Hiermee heb je dus één van de beste coaches van Nederland volgens Trustoo!

Ervaring, kennis, kunde en professionaliteit. Zo weet je zeker dat je goed zit bij SPOT Coaching uit Harderwijk.

Ervaringen met SPOT Coaching

 • Paul benaderd om het contact met mijn puberzoon te verbeteren, hij heeft ons superfijn geholpen elkaar weer te begrijpen. Dank je wel Paul!

  Martine Pijl Avatar Martine Pijl
  11 februari 2020

  Paul heeft mijn dochter geholpen toen ze enorm veel last had van haar Faalangst. Dit is echt een behoorlijke verandering geweest en ik herken op een positieve manier mijn dochter... Lees verder

  Tamara Koetala Avatar Tamara Koetala
  20 maart 2021
 • Paul is een betrokken coach die vanuit zijn ervaring flexibel op elke situatie in kan spelen.

  Sandra Witteman Avatar Sandra Witteman
  11 februari 2020

  Bij Paul in therapie gegaan omdat onze relatie niet goed meer ging. De gesprekken waren een grote spiegel en niet altijd even makkelijk. We hebben veel inzichten gekregen en uiteindelijk... Lees verder

  Isabelle Lourens Avatar Isabelle Lourens
  12 mei 2021
 • Paul is enorm positief en kan goed levelen met zijn doelgroep, op die manier weet hij de juiste snaar te raken en vooruitgang te boeken.

  Djordy Toebes Avatar Djordy Toebes
  22 september 2021

  1e kennismaking was best imponerend, wat een groteman kwam er op ons af. Maar dit gevoel was binnen 2 minuten weg. Wat een fijne coach, geen oeverloze verhalen, maar to-the-point! Met... Lees verder

  Leo Irmaos Avatar Leo Irmaos
  11 februari 2020
 • Hij heeft mij van mijn buikpijn afgeholpen. Nadat ik bij hem ben geweest nooit meer last van gehad💪

  Axel van Loenen Avatar Axel van Loenen
  8 december 2020

  Coach Paul is een topcoach, die op een no-nonsense manier de coaching aanpakt. Hij heeft een waanzinnig werkboek bij een burn-out, waarbij je concrete handvatten krijgt om goed mee aan... Lees verder

  Nienke van Maris Avatar Nienke van Maris
  11 februari 2020
 • Hele fijne coach, voelt vertrouwd om mee te praten. Diverse methodes geprobeerd, maar dankzij Spot Coaching ben ik echt verder gekomen. Een unieke aanpak die echt werkt. Aanrader!

  Saskia Lauwen Avatar Saskia Lauwen
  11 februari 2020
WhatsApp met mij!
1
Wil je direct persoonlijk contact?
WhatsApp met Spot Coaching
Goedendag!
Meteen direct contact met Paul van SPOT Coaching? Geen probleem! Stuur gewoon een WhatsApp berichtje.