“SPOT Coaching Harderwijk en Amersfoort begeleidt de ouders van tieners.”

Spotcoach ouder en kind

Ouder zijn van een puber is niet altijd even makkelijk!

Niet elke puber is een droom puber. Niet elk contact tussen de ouders en het kind is een contact met alleen maar rozen geur en maneschijn.

– Herken jij je kind niet meer?
– Spreken jullie allebei een andere taal?
– Hoe moeten we omgaan met Social Media?
– Doe ik het als ouder nog goed?
– Zit je niet meer op één lijn met je puber?
– Loopt de communicatie thuis lastig?

Kijk dan eens wat SPOT Coaching uit Amersfoort en Harderwijk voor jou kan betekenen!

Een kloof tussen ouders en kinderen is niets bijzonders, en zo’n kloof leidt niet zelden tot conflicten. Eigenlijk zijn deze conflicten allemaal gebaseerd op onwetendheid, want: hoe goed ken jij je kind, hoe goed kent je kind jou? Communicatie is het sleutelwoord

Maar ouderschap komt niet met een pas klare handleiding. Soms kan het voor ouders ook eens heerlijk zijn om te sparren met een professional over de opvoeding van het kind en hoe je problemen kan aanpakken binnen het gezin.

Samen met SPOT Coaching Amersfoort en Harderwijk gaan jullie aan de slag om de antwoorden te vinden op de vragen die je hebt. En het leuke is, het antwoord weet je eigenlijk wel maar samen gaan we zorgen dat je deze antwoorden kan vinden, helder hebt en voor jou kunnen werken. Dat gebeurt niet in een stijve therapiesetting, maar in ontspannen en gezellige gesprekken. In één-op-één gesprekken. En eventueel kunnen we ook gesprekken plannen samen met het kind of met het kind individueel, net wat nodig is!

SPOT Coaching helpt om elkaar weer echt te leren kennen en begrijpen. Mail of bel vandaag nog om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Ontdek zelf wat een steuntje in de rug kan helpen om jullie relatie weer op de rails te krijgen!

Het inschakelen van hulp is geen teken van falen! Het inschakelen van hulp of een professionele gesprekspartner is juist een super oplossing! Door je gedachten te delen met een neutrale professional kan je tot inzichten komen die je hiervoor niet wist dat je ze had.

SPOT Coaching uit Amersfoort en Harderwijk geeft geen tips uit een boekje of wat je zelf ook wel kon vinden op internet. Nee, de ruim 10 jaar ervaring van SPOT Coaching zorgt dat we een op maat gemaakt plan gaan inzetten wat past bij jullie!

Voor wie?

De Ouder begeleiding van van SPOT Coaching Amersfoort en Harderwijk richt zich op de ouders van kinderen vanaf 12 jaar.

Hoe lang?

Elke vraag is uniek. De resultaatgerichte aanpak van SPOT Coaching Harderwijk en Amersfoort zorgt ervoor dat een traject niet ellenlang hoeft te duren. Al na enkele gesprekken zal de verhouding met uw kind verbeteren.

Waar zit Spot Coaching?

Spot Coaching zit in Amersfoort en Harderwijk. En is dus uitstekend te bereiken voor iedereen uit Zeewolde, Dronten, Lelystad, Biddinghuizen, Almere, Nunspeet, Nijkerk, Harderwijk, Ermelo, Putten, Amersfoort, Bunschoten Spakenburg, Soest, Leusden, Hovelaken, Barneveld, Hierden,  Baarn, Soesterberg, Zeist

Kosten?

Klik hier om naar de tarievenpagina te gaan.

Bel mij