Veiligheid:

SPOT Coaching uit Amersfoort en Harderwijk vindt het belangrijk dat kwaliteit en een vertrouwd gevoel voorop staan bij elke afspraak. Een veilige en verantwoorde Omgeving is belangrijk. De coach, Paul Middendorp, wordt door de aangesloten instanties geregeld gecontroleerd, zo beschikt Paul uiteraard over een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) en zijn zijn zijn opleidingen en werkervaring getoetst en gecontroleerd.

Door te kiezen voor een erkend en geregistreerde therapeut weet je zeker dat jij of je kinderen in een veilige, gecontroleerde en geregistreerde omgeving terechtkomt.

De praktijken van SPOT Coaching zijn op professionele externe locaties gevestigd. Een goede therapeut heeft geen praktijk aan huis.

SPOT Coaching is aangesloten bij onder andere:

Register voor Kindercoaches

Het KinderCoachGilde is een register voor kindercoaches die op professionele wijze hun vak uitoefenen en die zich vergewissen van professionele groei en ontwikkeling.

De geregistreerde kindercoaches

  • Hebben een kindercoachopleiding met goed gevolg afgesloten
  • Hebben de beroepseed afgelegd
  • Houden zich aan de beroepscode
  • Zijn in het bezit van een recentelijke VOG
  • Werken aan hun persoonlijke en professionele groei en expertise
  • Voldoen aan de eisen zoals deze zijn opgesteld door het KinderCoachGilde
  • Worden per half jaar gescreend of zij nog aan deze eisen voldoen
Het Kindercoachgilde - Keurmerken

Stichting Adiona

Hét expertisenetwerk, die vanuit verbinding, interactie en vertrouwen het vak kindercoaching uitdragen.

Adiona is hét expertisenetwerk van bevlogen en professionele kindercoaches, die vanuit verbinding, interactie en vertrouwen het vak kindercoaching uitdragen. Kindercoaching is een jong vakgebied binnen de hulpverlening aan kinderen. Daarom vinden kindercoaches die aangesloten zijn bij Adiona het belangrijk zich te verenigen om dit vak samen verder te ontwikkelen. Adiona is een expertisenetwerk van professionele kindercoaches die met kinderen werken vanuit een eigen praktijk of binnen een bedrijf, instelling of organisatie. Kindercoach is een vrij beroep. Dat betekent een eigen verantwoordelijkheid voor kindercoaches, passend in deze tijd. Degenen die aangesloten zijn bij Adiona kunnen en willen deze verantwoordelijkheid gezamenlijk en individueel dragen.

De naam Adiona komt van de Romeinse Godin Adiona die samen met haar zuster Abeona de kinderen beschermt.
Abeona waakt over hen die van huis zijn weggegaan. Adiona is de godin van een veilige terugkeer naar huis.

Bel mij