“SPOT Coaching biedt volledige ondersteuning en hulp voor ouders met een dyslectisch kind in de zoektocht naar het antwoord op je vragen.”

Spotcoach_TARIEVEN

Je kind heeft dyslexie. Wat nu?

Je kind heeft een leerprobleem, kan niet goed mee op school, loopt vast. “Ach, hij moet gewoon beter zijn best doen!” of “Ze kan het wel maar is niet gemotiveerd genoeg”, horen ouders vaak van docenten. Na school komt het kind opgebrand thuis: het heeft ontzettend zijn best gedaan, maar het wil gewoon niet lukken.

Soms stelt de school helpen een dyslexietest voor, maar vaak ook niet. Geen test betekent: frustratie en onzekerheid over welke stappen je zelf kunt zetten. Als er wél een test plaatsvindt en je hoort dat je kind dyslexie heeft, kom je in een nieuwe, vaak onduidelijke wereld terecht waarin je al snel verdwaalt.

SPOT Coaching biedt volledige ondersteuning in de zoektocht naar het antwoord op je vragen. Een van de vragen die ouders natuurlijk het meest bezighoudt, is: wat is er nu precies aan de hand? Maar ze hebben geen idee wat er mogelijk is als er inderdaad dyslexie wordt vastgesteld. Hulpmiddelen? Extra training? Medicijnen? Wie maakt die keus en op basis waarvan?

Voor kinderen met en zonder dyslexieverklaring biedt SPOT Coaching een oplossing. Paul Middendorp heeft ruime ervaring in de dyslexiewereld en helpt jou en je kind in de zoektocht naar de beste begeleiding en hulpmiddelen. Hij verzorgt, indien gewenst, een volledig dyslexie-screeningsonderzoek. Hierin wordt gewerkt met een officiële screeningstest (DST), aangevuld met de speciaal ontwikkelde SPOT Test die een wat breder beeld geeft.

Als het probleem en de (emotionele) gevolgen in kaart zijn gebracht, gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn. Welke methodes en hulpmiddelen kunnen het beste ingezet worden om jouw kind te begeleiden? Hoe kunnen we zo snel mogelijk, op een zo prettig mogelijke manier resultaat boeken? Want dat jij voor je kind het beste wilt, spreekt voor zich: samen gaan we ervoor zorgen dat jouw kind weer lekker in z’n vel komt te zitten en zich optimaal kan ontwikkelen.

Om te begrijpen wat zich afspeelt in het hoofd van een kind met dyslexie, lees dan hier het artikel ‘Dyslexie, een emotionele worsteling’.

Voor wie?

Voor wie?

SPOT Coaching richt zich op kinderen vanaf 10 jaar (vanaf groep 7) met en zonder dyslexieverklaring. Klik hier om naar de pagina over de SPOT Dyslexietesten te gaan.

Hoe lang?

Hoe lang?

Het is onmogelijk te zeggen hoeveel sessies nodig zijn. Dit hangt van een aantal factoren af, zoals de ernst van het probleem, de manier waarop jouw kind op dit moment wordt begeleid en in hoeverre er sprake is van emotionele gevolgen.

Kosten?

Kosten?

Klik hier om naar de tarievenpagina te gaan.

Bel mij