fbpx
 • SPOT Coaching - Coach voor pubers en jongvolwassene in Harderwijk

Coaching bij Corona herstel

SPOT Coaching Harderwijk…
… helpt jou bij de strubbelingen bij je herstel van Corona.

SPOT Coaching - Coach voor pubers en jongvolwassene in Harderwijk - pesten - Burn-out begeleiding - Scheidingscoach - Puber ouderbegeleiding - Ervaringen - Afspraak maken

Corona herstel

Corona (Covid 19) is niet zomaar “een griepje”. Wanneer je flink ziek geweest bent door het Coronavirus weet je daar alles van, of heb je het mee gemaakt bij iemand in je directe omgeving.

Helaas heeft een groot deel van de mensen die herstellende zijn van een Corona / Covid 19 besmetting, flink last van langdurige aanhoudende klachten ; de zogenoemde restverschijnselen.

Behalve de lichamelijke klachten zoals kortademigheid, verminderde energie, veel hoofdpijn en pijn in je lijf spelen er ook veel mentale klachten mee die een goed herstel in de weg staan.

Herkenbaar?

 • Je hebt een slechte concentratie.
 • Je hebt veel last van de prikkels om je heen.
 • Je bent snel moe omdat je het lastig vind je energie te verdelen.
 • Je lijf werkt anders en je vind dat moeilijk en lastig te herkennen.
 • Je hebt veel moeite met hoe je er nu bij zit.
 • Je wilt weer aan het werk maar het lukt niet door je klachten.

Dan is het tijd om daar nu wat aan te gaan doen!

SPOT Coaching uit Harderwijk helpt je om uit deze spiraal van negativiteit te komen.

SPOT Coaching - Coach voor pubers en jongvolwassene in Harderwijk

Wat is Faalangst?

Wat gaan we doen?

In eerlijke en prettige één op één gesprekken ga je met de coach Paul Middendorp aan de slag om keihard, maar wel op een passende manier te werken aan jouw herstel. Geen vaste methodes of trucjes maar op zoek naar wat voor jou nodig is om weer (volledig) te mogen herstellen van Corona / Covid 19.

De laatste tijd komen er steeds meer mensen bij SPOT Coaching uit Harderwijk nadat ze besmet zijn geraakt met het Coronavirus. Ze zijn weer “beter” maar hebben nog enorm veel problemen en klachten. Sommigen hebben al fysiotherapie bij corona maar mentaal wilt het nog niet helemaal lukken. Werken of een opleiding lukt niet altijd meer en ze blijven hangen in het herstel.

Door het coronavirus is er veel veranderd in je lichaam, het is niet niks wat er is gebeurd. Je lijf geeft nieuwe en andere signalen af en wat vroeger vanzelfsprekend was is dat nu niet meer. Zolang je hier niks mee doet zal je genezing ook een langzaam lastig proces worden.

Door het coronavirus is er veel veranderd in je lichaam

Het werkt echt!

Deze bewezen therapie bij SPOT Coaching Harderwijk helpt je om deze patronen te doorbreken. Je leert jezelf beter en anders kennen en zoekt verder naar de weg van herstel. We zoeken de signalen van je lijf, wat zeggen ze en wat betekent dat? Hoe deel ik mijn dag zo weer in dat ik weer energie krijg in plaats van alleen maar verspil? Welke gedachten belemmeren mijn herstel? Welke activiteiten zouden passen bij mij om weer mijn leven op te pakken… Zomaar enkele thema’s die we gaan behandelen tijdens de één op één sessies met de Therapeutisch Coach Paul van SPOT Coaching Harderwijk.

De aanpak die SPOT Coaching uit Harderwijk gebruikt bewijst keer op keer dat het echt een verschil maakt met het aanpakken van je probleem. Juist omdat we samen gaan zoeken naar waar voor jou de oplossing zit, al weet je die nu natuurlijk nog niet. Het motto van SPOT Coaching is niet voor niets; Samen bereiken wat alleen jij kunt.

Gratis kennismaken
Wil jij ook weten of Paul iets voor jou kan betekenen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek, online of in Harderwijk. Natuurlijk is dit een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek waarin we kijken of de aanpak van SPOT Coaching ook voor jou succesvol zal zijn. Maak nu direct een afspraak of bel gewoon Paul zelf even op 0341-721088 of stuur een whatsapp naar: 31651445799

Kwaliteit
Paul is sinds 2005 actief als coach en inmiddels uitgeroepen tot excellent coach en is onder andere master coach, trainer en hypnotherapeut. Honderden cliënten gingen je voor om voor nu en altijd de patronen te doorbreken en echt geholpen te worden.

SPOT Coaching voldoet aan alle eisen die je mag verwachten van een professioneel coach en dit is te zien in zijn certificeringen en erkenningen waar je meer over leest.

Kosten?
SPOT Coaching doet er alles aan om de hulp voor iedereen beschikbaar te hebben. Klik hier om naar de tarievenpagina te gaan.

Ervaringen met SPOT Coaching

 • Hij heeft mij van mijn buikpijn afgeholpen. Nadat ik bij hem ben geweest nooit meer last van gehad💪

  Axel van Loenen Avatar Axel van Loenen
  8 december 2020

  Paul is een betrokken coach die vanuit zijn ervaring flexibel op elke situatie in kan spelen.

  Sandra Witteman Avatar Sandra Witteman
  11 februari 2020
 • Bij Paul in therapie gegaan omdat onze relatie niet goed meer ging. De gesprekken waren een grote spiegel en niet altijd even makkelijk. We hebben veel inzichten gekregen en uiteindelijk... Lees verder

  Isabelle Lourens Avatar Isabelle Lourens
  12 mei 2021

  Paul benaderd om het contact met mijn puberzoon te verbeteren, hij heeft ons superfijn geholpen elkaar weer te begrijpen. Dank je wel Paul!

  Martine Pijl Avatar Martine Pijl
  11 februari 2020
 • Paul is enorm positief en kan goed levelen met zijn doelgroep, op die manier weet hij de juiste snaar te raken en vooruitgang te boeken.

  Djordy Toebes Avatar Djordy Toebes
  22 september 2021

  Coach Paul is een topcoach, die op een no-nonsense manier de coaching aanpakt. Hij heeft een waanzinnig werkboek bij een burn-out, waarbij je concrete handvatten krijgt om goed mee aan... Lees verder

  Nienke van Maris Avatar Nienke van Maris
  11 februari 2020
 • Hele fijne coach, voelt vertrouwd om mee te praten. Diverse methodes geprobeerd, maar dankzij Spot Coaching ben ik echt verder gekomen. Een unieke aanpak die echt werkt. Aanrader!

  Saskia Lauwen Avatar Saskia Lauwen
  11 februari 2020

  1e kennismaking was best imponerend, wat een groteman kwam er op ons af. Maar dit gevoel was binnen 2 minuten weg. Wat een fijne coach, geen oeverloze verhalen, maar to-the-point! Met... Lees verder

  Leo Irmaos Avatar Leo Irmaos
  11 februari 2020
 • Paul heeft mijn dochter geholpen toen ze enorm veel last had van haar Faalangst. Dit is echt een behoorlijke verandering geweest en ik herken op een positieve manier mijn dochter... Lees verder

  Tamara Koetala Avatar Tamara Koetala
  20 maart 2021
WhatsApp met mij!
1
Wil je direct persoonlijk contact?
WhatsApp met Spot Coaching
Goedendag!
Meteen direct contact met Paul van SPOT Coaching? Geen probleem! Stuur gewoon een WhatsApp berichtje.