Spotcoach_TARIEVEN

SPOT Coaching heeft er voor gekozen om zijn tarieven bewust zo laag mogelijk te houden. De diensten van SPOT Coaching moeten voor iedereen toegankelijk zijn* .

Coaching

intake- / kennismakingsgesprek gratis (max. 30 minuten)
coachingsgesprek individueel € 85 (max. 90 minuten)
gesprekstarief na 90 minuten €30 (per half uur of deel daarvan)

Deze prijs is voor een afspraak in de praktijk van SPOT Coaching Amersfoort of Harderwijk. Kosten voor huisbezoeken en bezoeken op afwijkende locaties op aanvraag.

*= Iedereen verdient de begeleiding die hij of zij nodig heeft. Soms kan goede coaching net te duur zijn. SPOT Coaching wil dat iedereen geholpen kan worden en biedt daarom enkele coaching trajecten per jaar met een aangepaste prijsstelling. Vraag hiernaar gerust om de mogelijkheden.

De begeleiding en behandelingen van SPOT Coaching worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Mocht dit problemen geven maak dit dan kenbaar bij het kennismakingsgesprek. SPOT Coaching wil de beste en onafhankelijke zorg bieden aan zijn cliënten en zich niet willen schikken in regels die gesteld zijn in belang van de verzekeringsmaatschappij in plaats van die van de cliënt.

Dyslexie Screening Test (DST)

DST plus aanvullende SPOT Test en verslag € 150

Een consult of test betaal je na afloop contant (pinnen is ook mogelijk). Betalen per factuur is alleen bij e-coaching mogelijk. De genoemde tarieven zijn inclusief btw.

Kun je een keer niet, dan zeg je ten minste 48 uur van tevoren af (weekend en feestdagen niet meegerekend). Laat je een afspraak schieten of zeg je niet op tijd af, dan moet de sessie gewoon betaald worden.

SPOT Coaching

info@spotcoaching.nl
tel. (0341)721 088 / (06) 51 44 57 99

postadres
Grote Haag 3
3893 CL Zeewolde

Bel mij